Přijeďte si odpočinout do malého lázeňského městečka Egerszalók s ubytováním v útulném Zöld Sziget. V ceně je snídaně, celodenní vstup do Nostalgia Spa pro dvě osoby i vstup do malého privátního wellness centra s vířivkou a infra saunou. Také vás jistě potěší venkovní posezení. A co je nejlepší? Termální lázně i plno dalších výletních míst budete mít na dosah.

O ubytování

Zöld Sziget je útulné ubytování v lázeňském městečku Egerszalók. Přestože zde budete mít možnost zrelaxovat v privátním wellness či saunách, určitě nepohrdnete místními termálními lázněmi, ke kterým to budete mít cca 20 minut pěšky. V areálu o ploše 1 900 m² na vás čeká rovnou 17 bazénů s unikátní minerální vodou vyvěrající z hloubky 410 metrů, saunový svět, parní lázně, aromaterapeutické kabiny a další atrakce. Najdete zde také unikátní Solný kopec (1,9 km) vytvořený vyvěrající termální vodou – něco podobného lze prý vidět jen na třech místech na světě.

Navštívit můžete také termální lázně a aquapark Demjén (3,9 km) nebo lázeňské městečko Eger vzdálené jen 9,5 km. Kromě místních lázní zde stojí za vidění také egerský hrad, jehož historie sahá až do 16. století, turecký minaret o výšce 40 m či neoklasicistická bazilika, která je druhým největších chrámem v Maďarsku. Na výlet do přírody se vydejte do údolí Szilvásvárad (34,3 km) s překrásným závojovým vodopádem nebo k jezeru Tisza (47,7 km). To je považované za jedno z nejkrásnějších v Maďarsku a pyšní se divokou přírodou a bohatou faunou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v klimatizovaných standardních pokojích o rozloze 20 m². Najdete v nich velkou pohodlnou manželskou postel (160×200 cm), LCD televizi a minilednici. Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, sprchovým koutem a fénem.

Pokud vás cestuje více, jsou k dispozici i standardní pokoje o větší rozloze, kam lze přidat až dvě přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

Ve místní restauraci si každé ráno pochutnáte na bohatých snídaních formou bufetu. Budete také mít možnost ochutnat místní víno v blízkém vinném sklípku.

Kde budete relaxovat?

Pro odpočinek nemusíte až do nedalekých lázní, v apartmánovém malém soukromém wellness si relaxu užijete také. Najdete zde vířivku pro až 5 osob a infra saunu pro až 3 osoby.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraveno skvělé venkovní hřiště s trampolínou a houpačkami. Při pobytu se také můžete zapůjčit dětskou postýlku.

Něco navíc

V létě je venku k dispozici posezení.

Zöld Sziget Egerszalók

Zöld Sziget Egerszalók

Ady Endre út 55 , Egerszalók
Maďarsko

Provozuje společnost:
Szalkai Máté Gergő IČ: 53632517


36 704 201 049

zoldszigetegerszalok@gmail.com

Check In
od 14:00–21:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 600 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
10 m
Aquapark
10 km

Tipy na výlet

Lázně Egerszálok

Lázně EgerszálokTip na výlet

Termální lázně Egerszálok, ležící jen 6 km od lázeňského města Eger, se mohou pochlubit unikátním pramenem s vápníkově-hořčíkově-hydrogenuhličitanovou vodou vyvěrající z hloubky 410 metrů o teplotě 65–⁠69 °C. Místní raritou je solný kopec s jezírky, který v minulosti zformoval termální pramen. Na 1900 m² lázní najdete 17 bazénů, saunový svět a různé atrakce.

Na co se v lázních Egerszálok můžete těšit?

  • Sedavý bazén s léčivou vodou
  • Perličkovou koupel
  • Bazény s různými atrakcemi
  • Skluzavku
  • Bazény pro děti
  • Tureckou perličkovou lázeň
  • Saunový svět (finské sauny, ruská sauna, biosauna, infrasauna, parní sauna, aromatická kabina a ochlazovací bazény)
  • Aromatizované kabiny
  • Parní lázeň
  • Fitness
  • Salón krásy (kosmetika, kadeřnictví, manikúra, pedikúra)
  • Restauraci se samoobsluhou, kavárnu a wellness bar

V lázeňském oddělení se využívá zdejší léčivá voda, která příznivě působí při kloubních a revmatických bolestech, nemocech páteře, kostních zraněních, deformacích pohybového ústrojí a některých gynekologických nemocí.

Celodenní vstup do lázní pro dospělého stojí 4 500 HUF (cca 400 Kč).

Více informací
Lázně Demjén
Lázně Demjén
Lázně Eger
Lázně Eger
Město Eger
Město Eger