Perfektní relaxační dovolenou si užijete v luxusním 4* hotelu M, který leží pouhých 700 m od proslulých lázní Hajdúszoboszló. Chcete si maximálně odpočinout? Pak jste tady správně: v ceně all inclusive a wellness.
Perfektní relaxační dovolenou si užijete v luxusním 4* hotelu M, který leží pouhých 700 m od proslulých lázní Hajdúszoboszló. Chcete si maximálně odpočinout? Pak jste tady správně: v ceně all inclusive a wellness.

Skvělá relaxace ve 4* hotelu M

Hotel M**** nabízí hostům možnost relaxace, gastronomického zážitku a ubytování v komfortních pokojích. Nachází se jen 700 metrů od lázní.

Wellness Hotel M nabízí útulné pokoje s klimatizací, koupelnou a anti-alergenním kobercem. V pokojích je dále minibar, telefon, sejf, TV/SAT a připojení k internetu.

V hotelu najdete á la carte restauraci, bar, sluneční terasu, internetový koutek v každém poschodí a úschovnu zavazadel.

Dovolená bez starostí: jedině s all inclusive

V restauraci se můžete těšit na mezinárodní i maďarskou kuchyni. Kuchaři pro vás budou připravovat samé delikatesy lahodící nejen chuťovým pohárkům, ale také oku. Na výběr jsou i dětská jídla.


Těšte se na bohaté all inclusive:

  • Snídaně, oběd formou menu, večeře o 3 chodech
  • Neomezená konzumace nápojů po celou otevírací dobu baru:
    • Nealkoholických nápojů
    • Vybraných druhů piva a vína
    • Odpolední káva nebo čaj

Odpočinek v hotelovém wellness

V rámci balíčku máte neomezený vstup do hotelového wellness. Využijte možnost koupání v bazénu, odpočinku v jacuzzi a relaxace v infra nebo finské sauně. Vybrat si také můžete ze spousty masáží. Navštivte také solárium a využijte slevu 20%.

Lázeňský areál nedaleko hotelu

Jen 700 metrů od hotelu se nachází obrovský lázeňský areál Hungarospa Aqua Palace, který se skládá z několika vzájemně propojených částí - lázní (tři kryté bazény a 4 otevřené bazény), Aqua-Palace (ten si zajisté oblíbí děti - bazén v ledové i normální jeskyni, s kinem, mořský, apod.), aquaparku (se spoustou tobogánů, klouzaček, kamikaze, apod.) a v letním období je k dispozici pláž plná venkovních bazénů.

Léčit se můžete i zevnitř - popíjením místní minerálky Pávai Vajna.

Tradice lázní sahající do roku 1927 z nich dělá jedny z nejoblíbenějších maďarských lázní. Termální voda je vhodná pro léčení potíží pohybového a zažívacího ústrojí, gynekologických potíží, kožních chorob a při potížích dýchacího ústrojí.

Sportování i výlety

Během teplejších měsíců je v lázeňském středisku spousta variant vyžití. Můžete vyzkoušet jízdu na člunu, rybaření, využít sportoviště a zahrát si tenis, ping pong, fotbal, nohejbal a další.

Vydat se můžete také na výlet do národního parku Hortobágy, který leží mezi jezerem Tisa a městy Debrecen a Hajdúszoboszló a je zapsán v památkách UNESCO. Můžete zde navštívit i krásnou ZOO a pastýřské muzeum. Autem se pak můžete vydat do Debrecenu, kde je spousta kulturních i historických památek včetně zajímavého větrného mlýnu.

Wellness Hotel M

Wellness Hotel M

Gábor Áron st. 34 , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Provozuje společnost:
Báró Invest Kft IČ: 09-09-021844


+36 - 52 - 557 - 050

sales@hotel-m.hu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování