Ubytování kousek od centra Budapeště, polopenze nebo luxusní wellness se 2 termálními bazény. Přesně takovou dovolenou můžete zažít ve 4* hotelu Danubius Health Spa Resort Helia. Děti do 11,99 let ZDARMA.

O ubytování

Danubius Hotel Helia **** se nachází v centru Budapešti, na malebném břehu Dunaje naproti zelenému Margaretině ostrovu. Objevte nejznámější památky maďarské metropole: Budínský hrad, Rybářskou baštu (6 km) a ikonickou budovu parlamentu (2,5 km). Spoustu zajímavých míst i příležitostí ke sportu nabízí blízký Margaretin ostrov. Najdete na něm například duhovou fontánu, lázně, malinkou zoologickou zahradu, secesní vodárenskou věž nebo památník ke 100. výročí sjednocení Budapešti z roku 1973. Čtvrť kolem Budínského hradu a malebné břehy Dunaje plné restaurací, kaváren a muzeí jsou na Seznamu památek UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s výhledem na Pešť. O váš nerušený spánek se postarají zvukově izolovaná okna. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou s vanou, župany, toaletními potřebami a fénem. Nechybí ani rychlovarná konvice s kávou a čajem, trezor a rádio.

Na čem si pochutnáte?

V moderní vzdušné restauraci Episode se můžete těšit na pestrý výběr specialit maďarské i mezinárodní kuchyně. V nabídce jsou i jídla pro vegetariány. Podávají se zde snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Dále je možné objednávat i pokrmy z jídelního lístku. Kavárna Yellow Bistro & Bar nabízí lehká jídla, saláty, dorty a zákusky, nápoje a vynikající kávu i čaje.

Kde budete relaxovat?

Čekají na vás nezapomenutelné wellness a spa zážitky. Zaplavte si v krytém či termálním bazénu (36 až 38 °C) a zarelaxujte ve vířivce. Nové síly můžete nasbírat také v saunovém světě s finskou, parní a infra saunou. Slunečních paprsků si můžete dosyta užít na terase. K dispozici je také solárium. Pokud budete toužit po ještě více hýčkání, můžete si dopřát řadu zkrášlujících a relaxačních masáží, ajurvédských ošetření či kosmetických procedur.

Něco navíc

Aktivní jedinci ocení hotelové fitness centrum.

Danubius Health Spa Resort Helia ****

Danubius Health Spa Resort Helia ****

Kárpát utca 62-64 , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+36-1-889-5800

helia.reservation@danubiushotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
1,6 km