Vyrazte do Krkonoš a užijte si nádhernou dovolenou v klidné přírodě národního parku. Chatu Hubertka najdete nedaleko Špindlerova Mlýna a dalších oblíbených míst, čeká vás tak spousta příležitostí k výletům. Těšit se můžete na krásný, moderní apartmán s vlastní kuchyní, bohaté snídaně formou bufetu a k dispozici budete mít i úschovnu kol.

O ubytování

Chata Hubertka se nachází v Krkonoších, ve Vítkovicích, přímo ve ski areálu Janova Hora a nedaleko Špindlerova Mlýna. V zimě jde o ráj lyžařů a po celý rok si užijete malebnou přírodu a krásné výletní cíle v okolí.

Pokud holdujete pěším procházkám, projděte si Lufťákovu naučnou stezku (5,8 km) plnou zábavných aktivit pro celou rodinu, zajděte si k rozhledně Žalý (6,8 km) a užijte si krásný výhled z výšky 18 metrů, navštivte zříceninu hradu Nístějka (14,1 km) a Dykovu skálu (14,5 km) s vyhlídkou nebo vyrazte k vodní nádrži Labská (8,1 km).

Na delší výlet vyrazte do nedalekého Špindlerova Mlýna (15,5 km), kde si užijete zábavu v aquaparku, na bobové dráze a v adrenalinových parcích, navštívíte legendární bílý most a můžete se podívat i do muzea kostek LEGO.

V zimě se vyřádíte na 850 m sjezdových tratí ve ski areálu Janova Hora (100 m), náročnější lyžaři ale mohou vyzkoušet i další lyžařské areály v okolí. Na dosah budete mít například ski areál Aldrov (4,7 km), sjezdovky v Benecku (14,6 km) a Štěpanické Lhotě (12,7 km) nebo lyžařská centra v Rokytnicích nad Jizerou (15,3 km) a Špindlerově Mlýně.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 7 moderních apartmánů s veškerým komfortem. Každý apartmán má vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, kuchyňský kout se spotřebiči, kávovar Nespresso, televizi a WiFi připojení.

  • Apartmán č.1 měří 37 m² a zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí a malou pohovkou a obývací pokoj s pohovkou a jídelním koutem. V koupelně je sprchový kout.

  • Apartmán č.2 má plochu 40 m² a skládá se z obývacího pokoje s posezením a jídelním stolem a samostatné ložnice s manželskou postelí a jednolůžkem. Koupelna je vybavená sprchovým koutem.

  • Apartmán č.3 je velký 29 m² a najdete v něm samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývací prostor s příjemným posezením. Koupelna je se sprchou.

  • Apartmán č.4 o ploše 38 m² nabídne ložnici s dvoulůžkovou a jednolůžkovou postelí, obývací pokoj s pohovkou a jídelní stůl. V koupelně najdete sprchový kout.

  • Apartmán č.5 (44 m²) je mezonetový, na spodním patře se nachází kuchyně s jídelním stolem, po schodech nahoru vyjdete do spacího patra s manželskou postelí a dvěma jednolůžky. Koupelnu má se sprchou.

  • Apartmán č.7 (48 m²) se skládá z ložnice s manželskou postelí a dvěma jednolůžky a kuchyně s jídelním stolem. Vyniká koupelnou s vanou.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné horské Hospůdce s krbem a tradičním interiérem si pochutnáte především na specialitách české kuchyně a pokrmech z grilu. Potěší také pestrá nabídka pivních speciálů, které si v letních měsících můžete vychutnat na venkovní zahrádce s krásným výhledem do krajiny.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném turistikou nebo lyžováním si skvěle odpočinete v malé wellness zóně. Prohřejete se ve finské sauně a vířivce s hydromasáží, k ochlazení poslouží bazének s protékající vodou. Součástí je také relaxační vyhřívaná lavice a lednice s minibarem. Přes léto se můžete osvěžit také ve venkovním bazénu.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy na venkovním hřišti s prolézačkami, houpačkami a skluzavkou.

Chata Hubertka

Chata Hubertka

Vítkovice 201, Vítkovice , Vítkovice
Česká republika

Provozuje společnost:
H.E.B. servis s.r.o. IČ: 28467680


+420 777 400 567

info@chatahubertka.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
3 km
Aquapark
10,5 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,2 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Labská přehrada
Labská přehrada
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn