Udělejte si výlet do Mariánských Lázní, ubytujte se v elegantním Spa Hotelu Silva **** a užijte si krásnou lázeňskou dovolenou jen pár minut chůze od Zpívající fontány a kolonád. V hotelu na vás bude kromě útulného pokoje čekat i luxusní polopenze s 4chodovou večeří a moderní wellness centrum s finskou a infra saunou.

O ubytování

Spa Hotel Silva **** se nachází v Mariánských Lázních, jen pár minut chůze od lázeňského centra a nejznámějších památek. Hotel jistě zaujme zejména milovníky relaxace, v okolí ale najdete také bohaté možnosti sportovního vyžití, zajímavé historické památky a další atrakce.

Vyrazte si na procházku do centra a projděte si krásné kolonády – kolonádu Ferdinandova pramene (2,3 km), kolonádu Karolinina a Rudolfova pramene (700 m) nebo kolonádu Maxima Gorkého (450 m). Ochutnejte minerální prameny, které zde vyvěrají a pokochejte se pohledem na krásnou Zpívající fontánu (550 m). A vydat se můžete i do přírody, následujte naučnou stezku v Geologickém parku (350 m) nebo navštivte park Prelát (3,1 km), kde vyvěrá Prelátův pramen.

Pokud si rádi užijete i trochu akčnější dny, vyrazte třeba na golf do Royal Golf Clubu (3,1 km) s nejstarším hřištěm v České republice. Nebo si vyjeďte na kole, v okolí města vede více než 15 cyklotras různých délek a náročností. V zimě si dokonce můžete i zalyžovat, ve Ski areálu Mariánky (1,2 km). Autem si zase pohodlně zajedete do dalších lázeňských měst, během jedné dovolené tak klidně navštívíte Mariánské Lázně, Františkovy Lázně (35,9 km) i slavné Karlovy Vary (39 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních pokojů a apartmánů s interiérem laděným do elegantního, dobového stylu. Velká okna dodávají pokojům vzdušnost a vaše pohodlí zajistí vlastní koupelna a WiFi připojení. Vybírat můžete z těchto typů pokojů:

  • Dvoulůžkový pokoj Classic má velikost 23-25 m² a je vybavený manželskou postelí, trezorem, minibarem, televizí a stolem s židlí. V koupelně je sprchový kout, fén na vlasy, župany a přezůvky.

  • Junior Suite nabízí plochu 26-31 m² a najdete v něm manželskou postel, trezor, minibar, televizi, stůl s židlí a stolek s křesly k posezení. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, fénem, župany a přezůvkami.

  • Junior Suite s balkonem měří 26-34 m² a a dominuje mu balkon s krásným výhledem do okolí. Nechybí manželská postel, televize, posezení s křesly, stůl s židlí, trezor či minibar. V koupelně najdete sprchový kout, župany a přezůvky.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restarace se pod vedením šéfkuchaře Karla Eberleho zaměřuje především na moderní českou a italskou kuchyni. Potěší také skvělým výběrem vín.

Kde budete relaxovat?

Oázou klidu a odpočinku bude hotelové wellness centrum, kde si užijete relax ve finské sauně a infrasauně a můžete si dopřát i speciální koupel, masáž, zábal či jinou wellness a zkrášlující proceduru. Součástí centra je také relaxační zóna s lehátky.

Spa Hotel Silva ****

Spa Hotel Silva ****

Chopinova 498/8 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Tailor Hotels s.r.o. IČ: 09256385


+420 359 901 511

reservation@hotelsilva.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
0,7 km
Zastávka
1,9 km
Sjezdovka
1,2 km
Běžkování
1,2 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Tip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Zpívající fontána
Zpívající fontána
Naučná stezka Geologický park
Naučná stezka Geologický park
Římské lázně v Mariánských Lázních
Římské lázně v Mariánských Lázních