V Karlových Varech zažijete nezapomenutelnou dovolenou. Luxusní Hotel Star **** nabízí komfortní pokoje, chutné snídaně formou bufetu, ale také vstup do wellness a saunového světa Thermal. Hotel navíc stojí jen pár kroků od všech nejznámějších kolonád, budete tak mít ideální příležitost k ochutnávce slavných karlovarských minerálních pramenů.

O ubytování

Romantický Hotel Star **** najdete v Karlových Varech, v obklopení krásných kolonád. K Mlýnské (450 m), Sadové (250 m), Tržní (700 m), Vřídelní (850 m) i Zámecké kolonádě (700 m) dojdete během 10 minut.

Chcete si užít klid v přírodě? Hned u hotelu budete mít malebné Dvořákovy sady (150 m). Nebo se rovnou projděte lesoparkem k oboře Svatý Linhart (2,6 km) a prohlédněte si město z rozhledny Diana (2,1 km), vyhlídek Tři Kříže (1,4 km), Jelení skok (700 m) a Camera obscura (1,4 km) či z Goethovy rozhledny (2,8 km). Prahnete po poznání a zajímavostech? Navštivte Muzeum Jana Bechera (1,1 km), Muzeum voskových figurín 650 m), Muzeum Karlovarského kraje (1,1 km) a místní Galerii umění (1,9 km).

Pokud bude počasí přát, vyrazte na výlet třeba na hrad Loket (12,4 km) ze 13. století a ke Svatošským skalám (8,9 km). Zde si můžete projít naučnou stezku s 12 informačními panely věnovanými archeologii, hornictví, geologii a ekologii. Nedaleko navíc stojí Areál Svatošky - dětský ráj (9,2 km) s minizoo, trampolínou, prolézačkami a dalšími atrakcemi. Určitě se zastavte i v Přírodním lanovém centru Svatý Linhart (3,8 km), místní stezka korunami stromů jistě nadchne děti i dospělé.

Pokud se do nejkrásnějších českých lázní chystáte v zimě, můžete si odpočinek zpestřit zimními sporty v lyžařských areálech na Božím Daru (28 km), na Klínovci (30 km) nebo v Jáchymově (20 km). Můžete ale zůstat jen ve Varech, které vás okouzlí krásnými vánočními trhy. Stojí zde navíc unikátní Vánoční dům (4,8 km) s Muzeem Vánoc, Muzeem plyšových medvídků a celoročně přístupnými expozicemi.

Kde budete spát?

Pokoje jsou ve Star Hotelu **** opravdu stylové, těšit se můžete na interiér s historickým nádechem, kvalitní dřevěný nábytek, přepychovou atmosféru a krásný výhled na město.

Dvoulůžkový pokoj (16 m²) se samostatnou koupelnou a klimatizací poskytne ubytování 2 osobám. Je vybavený komfortními postelemi, které mohou být oddělené nebo spojené ve dvoulůžko. K dispozici budete mít také WiFi připojení, mini ledničku či televizi.

Rodinný pokoj (20 m²) se skládá ze 2 místností, v každé se vyspí 2 osoby na manželské posteli nebo oddělených jednolůžkách. V koupelně je kromě sprchy nebo vany také bidet, v pokoji nechybí WiFi připojení, televize, malá lednice a klimatizace.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu najdete útulnou restauraci, kde se podávají pokrmy evropské a ruské kuchyně. Každé ráno se také můžete těšit na snídaně formou bufetu s pestrým výběrem studených a teplých jídel, zeleniny, ovoce, džusů a aromatické kávy. Rádi si i přes den vychutnáte šálek kávy, sklenku vína či dezert? Zavítejte do lobby baru, který najdete kousek od recepce.

Kde budete relaxovat?

Za relaxem se vydejte do nedalekého Hotelu Thermal **** (700 m), kde si odpočinete v saunovém světe Saunia a termálním bazénovém světě. Saunový svět zahrnuje 8 saun (finskou, bylinkovou, parní, s parním nárazem, solnou, tropickou a metličkovou), ochlazovací bazének, ochlazovací vědro, sprchy a ledovou studnu. Bazénový svět nabízí termální bazén s minerální vodou o teplotě 38 °C, relaxační bazén (32 °C) se 4 plaveckými drahami a vodními atrakcemi pro celou rodinu a dětské brouzdaliště.

Star Hotel ****

Star Hotel ****

I. P. Pavlova 846/28 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 351 184 000

hotelstarkv@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
1,1 km
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera