Ať už vyrážíte na dovolenou s rodinou či s přáteli, v Hotelu Leyla *** na vás čeká vždy skvělý zážitek. Ubytování vás okouzlí horskou atmosférou a lokalita přímo u jezera Lipna je skvělá na dny plné výletů a aktivit. Projděte si třeba Stezku korunami stromů nebo si užijte relax v nedalekém Aquaparku Frymburk. Navíc si pochutnáte na vynikající polopenzi v restauraci vyhlášené nejen českou, ale i kavkazskou kuchyní.

O ubytování

Hotel Leyla *** najdete na kraji městečka Frymburk, přímo u slavného jezera Lipno. Budova hotelu zaujme už na první pohled, připomíná totiž klasické horské hotely a potěší vás svou útulností. Okolí Lipna je potom plné výletních cílů a zajímavých aktivit bez ohledu na roční období.

V létě se samozřejmě můžete těšit na koupání, vodní sporty, plavbu na loďkách a další zábavu na jezeře. Velkým lákadlem jsou ale také cyklistické stezky nebo pěší výlety. Vyrazte třeba ke zřícenině Vítkova hrádku (7,4 km), ke Schwarzenberskému plavebnímu kanálu (29 km), který je největší technickou památkou na Šumavě, nebo ke krásnému Plešnému jezeru (36 km).

Pokud zrovna výletům a koupání v jezeře nepřeje počasí, skvělým útočištěm bude Aquapark a wellness Frymburk (1,3 km) s několika bazény, saunami, solnou jeskyní a wellness procedurami. Pro adrenalinové nadšence je tu potom Střelnice Frymburk (3,2 km) a Arena Gokart (1,1 km) s motokárami pro dospělé i pro děti.

V zimním období se připravte také na skvělou lyžovačku. Nejbližším lyžařským centrem je Skiareál Lipno (5,8 km) se třemi lanovkami, za návštěvu stojí také rakouské ski areály Sternstein (30 km) a Hochficht (50 km). V hlubokých mrazech se navíc hladina samotného jezera Lipno mění v Ledovou magistrálu, která je s délkou přes 10 km jednou z nejdelších přírodních bruslařských drah na světě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 20 komfortních pokojů a apartmánů, které vás okouzlí krásným dřevěným stropem a dřevěným nábytkem. Ve všech pokojích je k dispozici WiFi připojení k internetu.

Dvoulůžkový pokoj najdete v prvním patře a je vybavený manželskou postelí, malou lednicí, ventilátorem a televizí. Součástí pokoje je také koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Třílůžkový pokoj se také nachází v prvním patře a jeho vybavení je velmi podobné. Očekávat můžete televizi, ventilátor i malou lednici, kromě manželské postele v něm ale najdete také samostatné jednolůžko. Opět nechybí koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou.

Čtyřlůžkový pokoj v prvním patře se skládá ze dvou samostatných ložnic, z nichž jedna je vybavená manželskou postelí a druhá oddělenými jednolůžky. Ani zde nechybí televize, ventilátor, malá lednice a koupelna se sprchou, toaletou a umyvadlem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Leyla na vás čeká opravdu nevšední gastronomický zážitek. Kromě klasických českých jídel se zde totiž podávají také speciality kavkazské kuchyně, včetně nejrůznějších salátů, kebabů či pokrmů ze skopového masa.

Každé ráno vám v restauraci naservírují vydatnou snídani formou teplého a studeného bufetu s nápojovým automatem s džusy a automatem na kávu. Můžete si také přiobjednat čerstvá vajíčka v různých úpravách, slaninu nebo lívance.

Oběd či večeři si vyberete z jídelního lístku (večeře v rámci polopenze navíc zahrnuje také polévku a nealko nápoj). Pokud vyrážíte přes den na výlet, v restauraci vám rádi připraví snack balíček s obloženou bagetou, nápojem, ovocem a sladkostí. Ten je potřeba dopředu objednat na recepci.

Cestujete s dětmi?

Děti se během dne skvěle zabaví v dětském koutku nebo na venkovním dětském hřišti.

Něco navíc

V hotelu si můžete zakoupit pohlednice a turistické mapy, k dispozici budete mít také úschovnu kol a lyží.

Hotel Leyla ***

Hotel Leyla ***

Frymburk 181 , Frymburk
Česká republika

Provozuje společnost:
WIZARD STORM s.r.o. IČ: 17631122


737067002

central.val@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zdarma (pro psa do 20 kg) nebo za 100 Kč/noc (pro psa od 20 kg)
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1,1 km