Vydejte se objevit krásy úrodné oblasti Haná, která se rozkládá podél řeky Moravy. V malebném městečku Uničov zde na vás čeká Hotel Aldo *** s komfortními pokoji či apartmány s kapacitou až 6 osob. Během pobytu si pochutnáte na bufetových snídaních. Ani o zábavu nouze nebude – užijete si jí dosyta při hraní kulečníku a bowlingu. Odpočinout si můžete v hotelovém wellness.

O ubytování

Hotel Aldo *** se nachází v malebném městečku Uničov, které má přes svou malou rozlohu hodně co nabídnout. Přijeďte objevit krásy Hané do podhůří Hrubého a Nízkého Jeseníku.

V centru Uničova láká k návštěvě hned několik zajímavých expozic: Muzeum baroka (500 m), archeologická expozice Pravěk Uničovska (400 m), historické exponáty v muzeu U Vodní branky (440 m) a unikátní muzeum o vězeňství Šatlava (600 m). Dominantou hlavního uničovského Masarykova náměstí je 45 m vysoká radniční věž, z jejíž vyhlídkové plošiny je krásný výhled. Pokud rádi mlsáte, doporučujeme výlet do čokoládovny v nedalekých Troubelicích (7 km).

K lákavým výletním cílům v nedalekém okolí patří impozantní hrad Sovinec (14 km), hrad Bouzov (25 km), hrad Šternberk (16 km) a zámek Úsov (8 km). Za krásami přírody se vydejte do CHKO Litovelské Pomoraví. Oblastí tvořenou komplexem lužních lesů a mokřadních luk s tůněmi vás provede řada značených cyklostezek, například nejznámější Moravská stezka. Zajisté vás nadchne také město Litovel (9 km), které leží na šesti ramenech řeky Moravy, a tak se mu přezdívá „Moravské Benátky“. Překrásné panorama uvidíte ze 73 m vysoké radniční vyhlídkové věže a prohlédnout si můžete sbírky Muzea harmonik a Muzea Litovel, které se věnuje tradičním řemeslům.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi a vlastní koupelnou poskytuje komfortní ubytování o rozloze 25 m². Součástí vybavení je televize, WiFi připojení a stolek s posezením. K pokoji náleží také balkon, nebo terasa.

Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (25 m²) disponuje manželskou postelí, televizí a WiFi připojením. Součástí je také vlastní koupelna a balkon, nebo terasa.

Čtyřlůžkové studio (25 m²) je vybaveno manželskou postelí, dvěma jednolůžky, televizí a WiFi připojením. Najdete zde také kuchyňský kout a vlastní koupelnu.

Rodinný apartmán s rozlohou 35 m² se skládá ze dvou ložnic s manželskými lůžky, plně vybavené kuchyňky a prostorné koupelny s vanou a sprchou. Rozkládací pohovku v obývací části lze využít jako přistýlku pro 2 osoby. Součástí vybavení apartmánu je televize, WiFi připojení, lednice, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu zahájíte v hotelové restauraci bohatou snídaní ve formě bufetu. V odpoledních hodinách je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku restaurace a na hosty s polopenzí čeká navíc večer servírovaná večeře s možností výběru ze 7 jídel.

Kde budete relaxovat?

Za poplatek je možné využít hotelové wellness, jehož součástí je vířivka a finská sauna. V letních měsících je v provozu venkovní bazén, kam je pro hosty vstup zdarma.

Něco navíc

Ani večer o zábavu nouze nebude – přímo v hotelu si totiž můžete zahrát bowling a kulečník.

Hotel Aldo ***

Hotel Aldo ***

Stromořadí 481 , Uničov
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel ALDO s.r.o. IČ: 04487702


+420 778 20 20 22

recepce@hotelaldo.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
5,1 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
32 km
Běžkování
11 km

Tipy na výlet

Hrad Sovinec

Hrad Sovinec Tip na výlet

Hrad Sovinec leží ve stejnojmenné obci v Nízkém Jeseníku a byl postaven ve 14. století. Později byl rozšířen a přestavěn do raně barokního stylu.

Zajímavost: Na hradě se natáčel film Bathory.

Otevírací doba:

  • 1.4. - 30.4. a 1.10. - 31.10. denně (mimo pondělí) od 9:00 do 17:00 hodin
  • 1.5. - 30.9. denně (mimo pondělí) od 9:00 do 18:00 hodin

Vstupné:

  • Vstup bez průvodce: 100 Kč/dospělí a 50 Kč/děti, studenti a senioři
  • Základní okruh: 120 Kč/dospělí a 60 Kč/děti, studenti a senioři
  • Vnější opevnění: 120 Kč/dospělí a 60 Kč/děti, studenti a senioři
Hrad Bouzov
Hrad Bouzov
Litovelské Pomoraví
Litovelské Pomoraví
Hrad Šternberk
Hrad Šternberk