V útulném Penzionu Na Čertovce zažijete úžasnou dovolenou v Orlických horách za každého ročního období. V okolí na vás čeká Králický Sněžník, Stezka v oblacích a oblíbený termální aquapark Velké Losiny, stejně jako zajímavé rozhledny, historické památky a jiné výletní cíle. Každý den se navíc posilníte skvělou snídaní či polopenzí.

O ubytování

Penzion na Čertovce se nachází v obci Dolní Orlice, nedaleko Dolní Moravy (8,9 km) a Králického Sněžníku (21 km). Malebná krajina blízko polských hranic je bohatá na zajímavé výletní cíle a přírodní i historické památky. Nudit se tu opravdu nebudete v žádném ročním období.

Pokud si užíváte krásné výhledy, vystoupejte na 33 m vysokou rozhlednu Suchý Vrch v Orličkách (9,2 km), rozhlednu Křížová hora u městečka Červená Voda (3,8 km) nebo rozhlednu Val u Dolní Hedeče (4,7 km). Projít si můžete i Stezku v oblacích (15,7 km), 710 metrů dlouhý chodník s 55 metrů vysokou vyhlídkovou věží a 100metrovým tobogánem.

Zajímavé poznatky načerpáte při návštěvě Městského či Vojenského muzea v Králíkách (2,5 km) a při prohlídkách okolních historických památek. Vydejte se třeba do barokního kláštera na Hoře Matky Boží (4 km) u Králík nebo na zámek Velké Losiny (28,5 km), kde se v 17. století odehrávaly krvavé procesy s údajnými čarodějnicemi. Na konci 60. let se zde dokonce natáčela část slavného filmu Kladivo na čarodějnice.

Velké Losiny mají také další skvělou atrakci - termální park (28,8 km) s 5 vnitřními a 4 venkovními bazény, vodními atrakcemi, 4 typy saun a širokou nabídkou masáží a procedur. V zimě se zde skvěle prohřejete po návštěvě některého z okolních skiareálů, nedaleko penzionu najdete třeba Skiareál Šanov (2,4 km), Skipark Červená Voda (8,1 km), Ski centrum Sněžník (12,6 km) s nejstrmější sjezdovkou v ČR nebo Freestyle park Dolní Morava (13 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj č. 102 měří 28 m² a má výhled do zahrady. Najdete v něm 2 samostatné jednolůžkové postele, pohovku s konferenčním stolkem, televizi a šatní skříň. Součástí pokoje je koupelna se sprchou a k dispozici budete mít WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj č. 103 je větší (35 m²) a uvidíte z něj do zahrady a do údolí. Pokoj je vybavený manželskou postelí, televizí, pohovkou či křesly k posezení, šatní skříní a WiFi připojením. V koupelně najdete sprchový kout.

Dvoulůžkový pokoj č. 104 má 30 m² a výhled do zahrady. K vybavení pokoje patří manželská postel, televize, pohovka nebo křesla, šatní skříň, WiFi připojení a koupelna se sprchovým koutem.

Pětilůžkový pokoj č. 101 má celkovou plochu 65 m² a skládá se ze 2 ložnic. V první najdete manželskou postel a křesla k posezení, v druhé jsou 3 jednolůžkové postele, gauč, šatní skříň a televize. Koupelna je se sprchou. Těšit se můžete na výhled na louku, kde se v létě pasou koně.

Pětilůžkový apartmán č. 201 nabízí prostor 70 m² a výhled na dětské hřiště a Suchý Vrch. Skládá se ze 2 místností, v jednom pokoji jsou 3 jednolůžkové postele, v druhém rozkládací pohovka pro 2 osoby. Navíc má plně vybavenou kuchyni včetně lednice a mikrovlnné trouby. Nechybí samostatná koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je také restaurace, kde vám každé ráno od 8:00 do 9:30 hodin naservírují chutnou snídani. Na výběr budete mít z 5 možností. Oběd i večeři si můžete zvolit z jídelního lístku, kde najdete různé masové speciality, ale i bezmasá jídla a saláty.

Cestujete s dětmi?

Za hezkého počasí si děti vyhrají na venkovním hřišti, v restauraci je pro ně navíc nachystané speciální dětské menu.

Penzion Na Čertovce

Penzion Na Čertovce

Dolní Orlice 100 , Červená Voda
Česká republika

Provozuje společnost:
UBYHOR s.r.o. IČ: 17810663


732 385 051

reservace@nacertovce.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,8 km
Vzdálenost od lázní
32,7 km
Zastávka
0,1 km
Sjezdovka
2,6 km
Běžkování
2,5 km

Tipy na výlet

Králický Sněžník

Králický SněžníkTip na výlet

Národní přírodní rezervace Králický Sněžník byla vyhlášena v roce 1990 a po naučné stezce z Dolní Moravy na vrchol na vás čeká mnoho zajímavostí. Symbolem Králického Sněžníku, který se nachází nedaleko 1 424 metrů vysokého vrcholu, je například kamenná socha slůněte nebo pramen řeky Moravy. Kromě krásného výhledu na okolní české a polské vrcholy vás také může těšit, že stojíte na místě, odkud odtéká voda do hned tří světových moří - Černého, Baltského a Severního.

Více informací
Orlické hory
Orlické hory
Stezka v oblacích Dolní Morava
Stezka v oblacích Dolní Morava
Velké Losiny
Velké Losiny