Luxusní pobyt s nádechem romantiky zažijete v Zámeckém Hotelu Ctěnice **** na okraji Prahy. Užijete si tu stylové pokoje Deluxe, chutné snídaně formou bufetu, odpolední občerstvení v lobby baru a také vstupenky na výstavy v zámeckém areálu. Pokud by vás však krásná příroda, koně a klid začali nudit, můžete se vydat do 15 km vzdáleného centra Prahy a užít si řadu různých atrakcí.

O ubytování

Pytloun Zámecký Hotel Ctěnice **** nabízí exkluzivní polohu přímo v zámeckém areálu Ctěnice v obci Vinoř na severovýchodním okraji Prahy. Hotel je situovaný v bývalé sýpce, a tak si zde v těsné blízkosti metropole užijete jedinečnou atmosféru minulosti a venkova. Jedná se o ideální místo pro romantický pobyt ve dvou, milovníky přírody i rodinnou dovolenou.

Přímo v zámeckém areálu můžete navštívit muzejní expozice, například o řemeslech či o dějinách obce Vinoř. K příjemným procházkám přímo vybízí obrovská zámecká zahrada. Najdete zde také koňskou jízdárnu, a tak je možné okolí prozkoumávat z pohodlí sedla. Další atraktivní možností je cyklistika – kolem areálu vede jedna z nejhezčích pražských cyklistických tras, která vás zavede do Kbel. Zajímavými výletními cíli v okolí jsou zámek Chvaly (7 km), zřícenina hradu Jenštejn (5 km) či zámek Měšice (8 km). Velkou výhodou je, že centrum Prahy je vzdáleno asi 20 minut jízdy autem, a tak budete mít na dosah i všechna lákadla hlavního města.

Kde budete spát?

Ve dvoulůžkovém pokoji typu Deluxe (20 m²) si budete připadat jako v pohádce! Součástí luxusního vybavení je WiFi připojení, televize, minibar, telefon, trezor a set na přípravu čaje a kávy. Najdete zde také pracovní stůl se židlemi a vlastní koupelnu s fénem, kvalitní kosmetikou a pantoflemi.

Za příplatek můžete zvolit také Apartmán Deluxe a povýšit svůj pobyt na novou úroveň. Tento pokoj měří 35 m² a je rozdělený na ložnici a obývací prostor, kterému dominuje velká rohová vana.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci zámeckého hotelu na vás čeká jeden gastronomický zážitek za druhým! Pochutnáte si zde na moderní české i mezinárodní kuchyni, kterou dokonale doplňuje pestrý výběr českých, moravských i zahraničních vín. Každé ráno si vychutnáte luxusní snídani ve formě bufetu. Posnídat je možné na hotelové terase a užívat si při tom výhled na zámecký areál. Večeře mají formu tříchodového menu, nebo bufetu (dle obsazenosti hotelu). Na vynikající kávu, oblíbený koktejl či odpolední tapas se vypravte do lobby baru.

Pytloun Chateau Hotel Ctěnice ****

Pytloun Chateau Hotel Ctěnice ****

Bohdanečská 259 , Praha-Vinoř
Česká republika

Provozuje společnost:
PUH Management s.r.o. IČ: 09309420


770 171 002

ctenice@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 530 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
16 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
24 km