V Hotelu Jizerka **** si užijete luxusní dovolenou v lůně panenské přírody Jizerských hor. Čeká na vás relaxace ve finské sauně či ve venkovní dřevěné lázni pod hvězdami, vyrazit můžete na lyže, běžky nebo pěší túru, a hlavně se budete každé ráno probouzet s nádherným výhledem na ohromující horské scenérie.

O ubytování

Hotel Jizerka **** najdete v obci Kořenov, v lůně panenské přírody Jizerských hor. Díky tomu jde o perfektní místo pro lyžaře a milovníky pěší turistiky, ale i návštěvníky, kteří si jen chtějí dopřát trochu relaxace a klidu v horách.

Na sjezdovku to nebudete mít daleko, vyrazit můžete do Ski areálu Černá Říčka (8,7 km), kde najdete 2,4 km lyžařských tratí. Pro náročnější je tu potom Ski areál Harrachov - Čertova Hora (12,5 km), kde najdete rovnou 6,5 km sjezdovek všech úrovní. Přímo od hotelu také můžete vyjet na výlet na běžkách, populární jsou zejména trasy vedoucí do polské turistické stanice Orel (9,3 km), k přehradě Souš (11,2 km) nebo do Bedřichova (27,3 km).

K oblíbeným cílům pro pěší turistiku patří vodopády na říčce Jedlová (12,2 km), kdy největší z nich měří 5 metrů. Vydat se můžete také na skalní vyhlídku Ořešník (20 km), ze které uvidíte do celého údolí, nebo na horu Bukovec. Za prozkoumání stojí i okolní vzácná rašeliniště (2,2 km).

Pokud vás zajímají i různé kulturní zážitky a historické památky, navštivte Harrachov nebo Liberec. V Harrachově (12,4 km) se můžete podívat do Hornického muzea nebo Muzea skla, děti budou jistě nadšené z Expozice Šindelka, kde mohou zblízka pozorovat lesní zvěř. V Liberci (30 km) na vás zase čeká Ještěd s vysílací věží, aquapark a ZOO, která je nejstarší v České republice.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji Standard s krásným výhledem na hory. Pokoj měří 15 m² a je vybavený dvěma postelemi, které je možné spojit ve dvoulůžko. Má také vlastní koupelnu s fénem, pracovní stůl, bezdrátový internet, televizi, minibar a hypoalergenní povlečení.

Na čem si pochutnáte?

Den odstartujete snídaní, která je servírovaná formou rautu, v případě zájmu si můžete doobjednat čerstvě připravená vajíčka či párky. Na oběd a večeři můžete zajít do hotelové restaurace, která se zaměřuje jak na tradiční česká jídla, tak mezinárodní speciality.

Kde budete relaxovat?

Není nic lepšího, než se po celém dni na sjezdovce pořádně prohřát. K tomu vám v hotelu poslouží finská sauna s odpočinkovou zónou a venkovní dřevěná horká vana, kde můžete relaxovat pod hvězdami. Sauna funguje celoročně a vstup je nutné zarezervovat minimálně 2 hodiny předem. Dřevěná horká vana je v provozu pouze od jara do podzimu a vyžaduje rezervaci alespoň 2 dny dopředu.

Hotel Jizerka ****

Hotel Jizerka ****

Kořenov 4 , Kořenov
Česká republika

Provozuje společnost:
SIESTA HOSPITALITY s.r.o. IČ: 17502179


+420 725 688 677

rezervace@hotel-jizerka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 30 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
7,6 km