Hotel Brixen Prague *** najdete přímo v centru Prahy, jen pár kroků od nejbližší zastávky MHD. Všechny atrakce a památky Prahy tak budete mít na dosah. Ubytováni budete v pokoji Standard či komfortní apartmánu pro 4 osoby. Čekají vás také snídaně formou bufetu a láhev Prosecca.

O ubytování

Hotel Brixen Prague *** se nachází v centru hlavního města a nabízí tak komfortní ubytování v blízkosti nejznámějších pražských památek.

Za krásami Prahy se můžete vydat pěšky, nebo pomocí hromadné dopravy, která je z hotelu dobře dostupná. Stanice tramvaje a metra linky C je vzdálena jen 250 metrů, stanice metra linky C leží 700 m daleko. I po svých se ovšem snadno dostanete například na Václavské náměstí (800 m), jemuž kromě ikonické svatováclavské sochy dominuje také nově opravená budova národního muzea se zajímavými expozicemi. Daleko to není ani na Staroměstské náměstí s orlojem (2 km), na Karlův most (2,4 km), na Vyšehrad (2 km) nebo k Tančícímu domu (1,4 km). Na druhém břehu řeky láká k návštěvě vrch Petřín (3 km) s oblíbenou Petřínskou rozhlednou a zrcadlovým bludištěm (3,5 km) či překrásný Pražský hrad (4 km). Přes malebné Vinohrady je možné dojít k Žižkovské televizní věži (2,2 km), která poskytuje překrásný výhled na metropoli.

Za vidění stojí také zoologická a botanická zahrada v Troji (7 km) a motýlí dům Papilonia (1,4 km). Skvělým zpestřením pobytu může být návštěva známých i méně známých pražských muzeí, jako je národní technické muzeum (3,5 km), muzeum voskových figurín Madame Tussauds Prague (2,1 km) nebo Sex machines muzeum pro odvážnější.

Během pobytu v zimě doporučujeme navštívit překrásné vánoční trhy na nedalekém náměstí Míru (600 km), kde si jedinečnou předvánoční atmosféru vychutnáte bez davů turistů. Velké oblibě se těší vánoční trhy na Staroměstském a Václavském náměstí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou vybaveném televizí a WiFi připojením.

Za příplatek je možné ubytování v apartmánu pro 4 osoby. Jeho součástí jsou dvě místnosti a vlastní koupelna. K dispozici je také plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, sporákem a troubou. Nechybí ani klimatizace, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Energii na celý den v metropoli načerpáte každý den pobytu při bohaté bufetové snídani s pestrou nabídkou teplých i studených snídaňových jídel.

Hotel Brixen Prague ***

Hotel Brixen Prague ***

Sokolská 1796/44 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Brixen a.s. IČ: 25939963


+420 722 985 406

hotel.praha@brixen.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 375 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
70 m
Aquapark
20 km