Parádní dovolenou plnou procedur si užijete v Mariánských Lázních. Hotel Westend **** nabízí nadstandardní ubytování, chutné stravování formou polopenze, ale také až 7 léčebných a relaxačních procedur dle vašeho výběru. Máte chuť například na masáž, zábal, koupel či parafínový zábal na ruce?

Ověřeno Travelkingem

“V krásné historické budově Hotelu Westend nás přivítal milý a ochotný personál. Dvoulůžkový pokoj byl skromně zařízený, ale čistý a prostorný. Příjemným překvapením byla vynikající polopenze – bohaté snídaně formou bufetu a večerní bufet s pestrým výběrem mnoha druhů jídel a příloh. Drobnou nepříjemností bylo jen parkování, které je sice pár kroků od hotelu, ale bohužel placené. Velmi klidné a tiché prostředí vytváří dokonalou atmosféru pro odpočinkovou dovolenou. Hotel je doslova jen pár kroků od nádherného centra a proslulé lázeňské kolonády. Na nejznámější místa Mariánských Lázní jsme to tedy měli kousek.”” Přečtěte si celou recenzi

Matěj Kytner - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Září 2022

O ubytování

Hotel Westend **** se nachází v klidné části Mariánských Lázní na okraji malebného lesoparku. Na Hlavní lázeňskou promenádu (500 m) se Zpívající fontánou se dostanete příjemnou procházkou za pár minut. Na kolonádě, v lesoparku i dalších místech můžete ochutnat blahodárné léčivé prameny, například Lesní, Rudolfův či Karolinin. Historickou atmosféru doplněnou o moderní wellness procedury si užijete v římských lázních. Park Bohemium (3 km) nabízí expozici více než 70 miniatur významných staveb z celého Česka. V nádherné okolní krajině je mnoho vyhlídek, například Clementsova (1,5 km), Mescéryho (1 km) či Karola (500 m).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním dvoulůžkovém pokoji s předsíní, ložnicí a vlastní koupelnou. Pokoje jsou vybaveny WiFi připojením, satelitní televizí, trezorem a pracovním stolkem. V koupelně najdete sprchový kout, toaletu, prostorné umyvadlo, fén, župan i pantofle.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu zahájíte v hotelové restauraci s terasou snídaní ve formě bohatého bufetu. Těšte se na pestrou nabídku specialit české, evropské i mezinárodní kuchyně. Na výběr jsou rovněž pokrmy odpovídající různým dietám. Večeře pro hotelové hosty mají také formu bufetu. Svůj oblíbený nápoj si můžete vychutnat v příjemném prostředí lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je moderní balneocentrum a wellness centrum, které nabízí různé druhy masáží a léčebných procedur. Součástí wellness je i sauna a bazének s protiproudem.

Hotel Westend ****

Hotel Westend ****

Třebízského 342/8 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
OGREA, spol. s r.o. IČ: 25205838


+420 354 621 900

recepce@hotelwestend.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km