Osobně ověřeno: Recenze pobytu s procedurami v Hotelu Westend **** v Mariánských Lázních

Vydejte se spolu s Matějem, členem našeho Travelking týmu, do Mariánských Lázní. Konkrétně do Hotelu Westend ****. Jaká byla cesta, ubytování, procedury a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu s procedurami v Hotelu Westend **** v Mariánských Lázních

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 2.9.2022 - 4.9.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Hotelu Westend ****
  • Lokalita ubytování je: Mariánské Lázně
  • Cestoval jsem s: Partnerkou
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autem

Video z pobytu

Kam a jak jsme jeli?

Na odpočinkový pobyt do Mariánských Lázní jsme vyrazili autem z Tišnova. Mám celoroční dálniční známku, takže jsme volili nejkratší trasu přes dálnice D1 a D5. Cesta nám i s přestávkami zabrala asi 4 hodiny.

Jak to bylo s parkováním?

Hotel se nachází v centru města nedaleko lázeňské zóny a nemá vlastní parkoviště. Zaparkovali jsme tedy na městském parkovišti poblíž. Další možností je zařídit si placené stání v parkovacím domě vzdáleném asi 100 m od hotelu za cenu 200 Kč/noc.

Kde jsme se ubytovali?

Hotel Westend **** jsme našli velmi snadno, leží totiž v centru Mariánských Lázní jen kousek od kolonády a Zpívající fontány. Jedná se tedy o atraktivní lokalitu a i přesto, že je hotel v centru, tak z druhé strany sousedí s lesoparkem. Okolí bylo tedy velmi klidné a nic nás během pobytu nerušilo. Zaparkovali jsme poblíž na městském parkovišti a pak už se vydali na recepci, kde nás uvítal milý personál.

Hotel nás zaujal už zvenku, ale také interiéry jsou velmi krásné od recepce přes společné prostory až po restauraci. Pokoje jsou designově o něco slabší. Manželská postel měla dvě samostatné matrace, což nepreferuji. Součástí byla také menší lednička, která byla ovšem velmi hlučná, a proto jsme ji raději vypojili. Na pokoji byl také stolek s posezením, telefon a zaujal nás pěkný obraz nad postelí. Připraveny tu byly župany s pantoflemi, což přišlo vhod při návštěvě lázeňského centra, kde jsme měli procedury.

Jak jsme se najedli v ubytování?

Součástí balíčku byla polopenze ve formě bufetu, která byla parádní. Na snídaňových i večerních bufetových stolech bylo na výběr ze spousty jídel. Vše, co jsme ochutnali, bylo dobře připravené a lahodné. Krásné byly i prostory restaurace.

Při snídaních nás potěšil především bohatý výběr sýrů a uzenin (snad 7 druhů od každého) a pečiva. Dále tu byly 3 druhy párečků, vejce na různé způsoby (volská oka, míchaná či vařená vejce) i další teplá jídla a samozřejmě čerstvá zelenina. Na bufetových stolech nechyběly ani sladké varianty snídaně: závin a makové řezy, několik druhů džemů i cereálií, z ovoce pak nektarinky a švestky. Z nápojů byl k dispozici džus (jablko, pomeranč), bohatý výběr čajů, káva, mléko a voda.

Na večeři bylo v bufetu kolem 5 různých jídel. Ochutnali jsme čevabčiči a kuřecí špízy, k tomu brambory, hranolky a zeleninu. Jídel i příloh tu však bylo mnohem více.

Jak jsme se najedli v okolí?

Na oběd jsme se zastavili do restaurace Česká hospůdka. Jídla byla sice trošku dražší, ale naprosto výborná! Dali jsme si předkrm a hlavní chod, na obojím jsme si moc pochutnali. Zážitek nám zpříjemnil i přátelský personál, takže tento podnik rozhodně doporučuji.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

V hotelu není přímo wellness, spíše bych to označil za léčebné centrum. Jeho součástí je bazének s protiproudem, ve kterém se skvěle relaxuje a trochu nám připomínal vířivku. Je odtud také pěkný výhled do přírody. Dále jsou součástí místnosti na různé ozdravné procedury.

Jaké byly procedury v hotelu?

Hned při příjezdu na hotel nám na recepci dali kartičky s rozpisem a přesným časem našich procedur. Župany i pantofle jsme měli připravené na pokoji, takže jen stačilo být ve správný čas na správném místě. :-) První z procedur byly parafínové rukavičky, kdy se ruce ponoří do rozpuštěného parafínu, poté se vytáhnou a parafín se nechá zaschnout a působit. Následovala suchá uhličitá koupel, který probíhala tak, že nás personál zabalil do pytlů, které se následně napustily oxidem uhličitým.

Kam se vydat na výlet?


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu Westend ****

“V krásné historické budově Hotelu Westend nás přivítal milý a ochotný personál. Dvoulůžkový pokoj byl skromně zařízený, ale čistý a prostorný. Příjemným překvapením byla vynikající polopenze – bohaté snídaně formou bufetu a večerní bufet s pestrým výběrem mnoha druhů jídel a příloh. Drobnou nepříjemností bylo jen parkování, které je sice pár kroků od hotelu, ale bohužel placené. Velmi klidné a tiché prostředí vytváří dokonalou atmosféru pro odpočinkovou dovolenou. Hotel je doslova jen pár kroků od nádherného centra a proslulé lázeňské kolonády. Na nejznámější místa Mariánských Lázní jsme to tedy měli kousek.”


👍 Pobyt v Hotelu Westend **** byl osobně ověřen Matějem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 20. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet