Mariánské Lázně si nejvíc užijete s ubytováním přímo v centru - 250 m od kolonády a 350 m od Zpívající fontány. Grandhotel Nabokov **** má ideální polohu, krásné pokoje a hned dvě wellness centra - bazénový svět a saunový svět. Do obou budete mít neomezený vstup. Těšte se také na polopenzi formou bufetu a 2 děti do 13 let zdarma.

O ubytování

Grandhotel Nabokov **** tvoří komplex sedmi historických budov v srdci Mariánských Lázní. V prostředí spojujícím klasickou lázeňskou architekturu s moderním designem a službami na vás čeká zasloužený odpočinek a nezapomenutelné zážitky.

Na Hlavní kolonádu (200 m) dojdete z hotelu během pár minut. Na této unikátní historické památce českého lázeňství můžete ochutnat léčivé prameny, jako je například Křížový (200 m), Rudolfův nebo Karolinin (500 m). Najdete zde také hlavní mariánskolázeňskou dominantu – Zpívající fontánu. K nejnavštěvovanějším atrakcím celého kraje patří Park Bohemium (3 km) s desítkami do detailu vyvedenými modely nejznámějších staveb České republiky. Za krásnými výhledy na lázeňské město se vydejte na Mescéryho vyhlídku (800 m) nebo rozhlednu Hamelika (1,6 km). Oblíbeným cílem výletů je také hrad Loket (30 km) s jedinečnou expozicí o útrpném právu.

Za krásami přírody se vydejte pěšky či na kole k loveckému zámečku Kladská (6 km), který leží v jádru nejcennějšího území Chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Kolem Kladského rybníku (7 km) vás provede naučná stezka. Během zimy si můžete pobyt zpestřit zimními sporty ve ski areálu Mariánky (1 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Komfort (20-27 m²) vybaveném stylovým italským nábytkem. Kromě vlastní koupelny zde najdete LED TV, WiFi připojení, trezor, minibar, telefon a set na přípravu čaje a kávy.

Za příplatek můžete povýšit na pokoj typu Superior nebo Junior Suite. Pokoje Superior jsou prostornější (28-34 m²) a mají navíc stolek s židlemi k posezení. V této kategorii najdete také pokoje vhodné pro hendikepované.

Apartmán Junior Suite vám potom nabídne prostor 37-53 m², kromě manželské postele v něm najdete také posezení s komfortní rozkládací pohovkou a některé z těchto pokojů mají navíc klimatizaci.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si vychutnáte nejen dokonalé gastronomické zážitky, ale také úžasný výhled na lázeňský park. Každé ráno zde na vás budou čekat snídaňové bufetové stoly plné dobrot, kterých můžete spořádat, co hrdlo ráčí. Večeře mají rovněž formu bufetu. Hostům je dále k dispozici lobby bar a kavárna Lolita s nabídkou vynikajících domácích dezertů.

Kde budete relaxovat?

Ve wellness centru Aglaja načerpáte spoustu fyzických i duševních sil. Najdete zde relaxační bazén a saunový svět s infrasaunou, bylinkovou a finskou saunou. Součástí je také vířivka, parní lázeň, solná jeskyně, solárium, fitness centrum a kosmetický salon. Pro milovníky wellness je připravena bohatá nabídka masáží, koupelí, zábalů a dalších léčebných procedur.

Té nejlepší péče se vám dostane také v hotelové lázeňské klinice, kde hojně využívají tradiční přírodní léčivé zdroje – minerální vody a rašeliny.

Za zmínku stojí, že přímo do hotelu je zaveden Lesní pramen, který se používá do koupelí, na inhalace a na pitnou kúru.

Grandhotel Nabokov ****

Grandhotel Nabokov ****

Ibsenova 183/3 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Česká hotelová, a.s. IČ: 26968851


+420 353 108 000

reservation.nabokov@hotelis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,1 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km