Vydejte se do krásné Prahy a abyste si užili její krásy, co možná nejvíce, ubytujte se rovnou v jejím centru. Luxusní Prokop Boutique Hotel **** nabízí pokoje Superior, snídaně formou bufetu a také čokoládové překvapení. U pobytů na více nocí se těšte také na láhev vína.

O ubytování

Prokop Boutique Hotel **** se nachází v jedinečné pražské čtvrti Žižkov, který je vyhlášený svou bohémskou atmosférou i množstvím hospůdek a stylových podniků. Nedalekým pěším tunelem (200 m) se navíc snadno a rychle dostanete do další úchvatné čtvrti – Karlína plného těch nejlepších restaurací a kaváren. Příjemnou procházkou vyjdete na blízký vrch Vítkov, odkud uvidíte celou metropoli jako na dlani.

Z hotelu je skvělá dostupnost na MHD – zastávka autobusů je vzdálena 100 m, zastávka tramvaje 300 m a na stanici metra Florenc (trasa B a C) se autobusem dostanete během pár minut. Na dosah ruky tak budete mít nejznámější pražské památky jako Staroměstské náměstí s orlojem (2,5 km), Václavské náměstí (2 km), Karlův most (3 km) či Pražský hrad.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior. Pokoje jsou zařízeny ve stylu funkcionalismu. Interiéru dominují kvalitní materiály a prvky z chromu, skla či kůže. K vybavení patří pohodlná manželská postel, WiFi připojení, satelitní TV, telefon a kávový set. Nechybí ani vlastní koupelna s vyhřívanou koupelnou a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Start do každého nového dne bude pokaždé příjemným zážitkem. V hotelové restauraci nebo na zahradní terase si pochutnáte na bohaté bufetové snídani.

Prokop Boutique Hotel ****

Prokop Boutique Hotel ****

Cimburkova 28 , Praha 3
Česká republika

Provozuje společnost:
Jarin, spol. s r.o. IČ: 25081365


+420 222 780 482

hotel@prokophotel.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
15,2 km