Comfort Hotel Prague City East *** najdete jen 6 km od centra Prahy. Hotel nabízí moderní interiéry, komfortní pokoje, ale také snídaně formou bufetu. Těšte se také na neomezený vstup do fitness centra a herní místnosti se stolním tenisem.

O ubytování

Comfort Hotel Prague City East *** se nachází v klidné pražské městské části Strašnice nedaleko stanice tramvaje, metra trasy A a několika parků. Městskou hromadnou dopravou se do centra Prahy dostanete během 15 až 20 minut. Během návštěvy české metropole byste rozhodně měli vidět Staroměstské náměstí s orlojem (7 km), Václavské náměstí (6 km), Karlův most (7 km) a Tančící dům ležící nedaleko nábřeží Náplavka (7 km). Metrem se snadno dostanete do ZOO Praha (11 km) či na Hradčany s Pražským hradem a Katedrálou sv. Víta (8 km). Skvělé možnosti nakupování i zábavy nabízí nedaleká obchodní centra Fashion arena outlet (4 km) či Westfield Chodov (7 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí a psacím stolem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás bude každé ráno pobytu čekat vynikající snídaně ve formě bufetu. Hladu se rozhodně bát nemusíte, protože jídla a nápoje lze na recepci objednávat 24 hodin denně.

Kde budete relaxovat?

Pro aktivní jedince je k dispozici fitness centrum.

Něco navíc

Za zábavou se vydejte do hotelové herní místnosti se stolním tenisem, fotbálkem, šachami a Smart televizí.

Comfort Hotel Prague City East ***

Comfort Hotel Prague City East ***

Becvarova 14 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
CPI Hotels, a.s. IČ: 47116757


+420 296 744 100

reservations.copr@c-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
14 km