Užijte si parádní dovolenou na jižní Moravě jen 9 km od oblíbeného Znojma. V Hotelu Styria *** vás čeká příjemné ubytování, chutná polopenze i relaxace v krytém bazénu s protiproudem. Navíc budete obklopeni zajímavými turistickými trasami a kouzelnými výletními cíli.

O ubytování

Hotel Styria se nachází v jihomoravské obci Chvalovice a nabízí pohodlné ubytování v malebné krajině plné vinic. V okolí vede řada turistických a cyklistických tras, po kterých můžete objevovat krásy přírody. Prozkoumat můžete i nejdelší vinařskou stezku spojující 55 vinařských obcí o celkové délce 189 kilometrů.

V obci Šaldorf-Sedlešovice (8 km) najdete slavnou uličku Modrých sklepů, která patří k nejkrásnějším místům na Znojemsku. Město Znojmo (9 km) zase láká na historické jádro s kostely, renesančními památkami, křivolakými uličkami a romantickými vyhlídkami. Navštívit zde můžete rotundu sv. Kateřiny (10 km), Znojemský hrad (10 km) a také Znojemské podzemí, které tvoří nejrozsáhlejší komplex podzemních chodeb v Česku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně vybaveném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. V pokoji najdete manželskou postel, úložný nábytek a televizi.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na pokrmech z masa, těstovinách, salátech a další "klasice". Na nápojovém lístku nechybí výběr alkoholických i nealkoholických nápojů, včetně znojemského piva a regionálních vín.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum s krytým bazénem s vyhřívanou vodou a protiproudem. Hotel v sobě ukrývá také umělou jeskyni s posezením, samoobslužným barem a vířivkou.

Něco navíc

V letních dnech můžete využít zahradu s místem na grilování, opalování a odpočinek.

Hotel Styria ***

Hotel Styria ***

Chvalovice 175 , Chvalovice
Česká republika

+420774044195

info@styriahotel.cz

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Kolárna
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9 km
Zastávka
0,2 km