Užijte si dovolenou přímo v centru Prahy jen pár kroků od Prašné brány a orloje v luxusním Hotelu Occidental Praha Wilson ****. Těšte se na snídaně formou bufetu, čaj a kávu na pokoji i 10% slevu na konzumaci v noblesním baru.

O ubytování

Hotel Occidental Praha Wilson **** najdete přímo v samém centru Prahy u Václavského náměstí a jen pár kroků od hlavního vlakového nádraží a stanice metra. Díky tomu se dostanete, kam jen budete chtít opravdu snadno a rychle. Určitě se vydejte k Prašné bráně (1 km), známému Pražskému orloji (1 km), Klementinu (1,2 km) a Karlově mostu (1,7 km).

Nejste v Praze poprvé a všechny nejznámější památky už jste viděli několikrát? Vyzkoušejte méně "profláklé" atrakce. Věděli jste, že byla Praha oblíbeným městem alchymistů a okultistů? Tajemnou atmosféru si můžete užít v Muzeu alchymistů a mágů staré Prahy (4,3 km) nebo v historické alchymistické dílně Speculum Alchemiae (3,9 km).

Praha navíc nabízí spoustu atrakcí i pro ty, kteří si na historické budovy příliš nepotrpí. Máte rádi zvířata? Vyrazte do pražské zoo (8 km), Světa medúz (3,9 km) nebo Mořského světa (6,5 km). Zvídavé jistě zláká Planetárium Praha (6,4 km) či Národní technické muzeum (4,2 km). Za zábavou a relaxem se pak vydejte do největšího vodního světa ve střední Evropě – Aquapalace Praha (15,8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Superior, který nabízí dostatek prostoru a designový nábytek v čokoládových odstínech. Vybaven je satelitní televizí, WiFi připojením, klimatizací, minibarem, trezorem, topením, žehlicím prknem a žehličkou, nechybí ani sada pro přípravu kávy a čaje. Samozřejmostí je vlastní koupelna, fén, župan a pantofle.

Chcete si užít opravdu krásný výhled? Zvolte pokoj Superior s výhledem a kochejte se z oken budovou Národního muzea, Státní opery či Hradem. Vyrážíte na pobyt s celou rodinou? Pak pro vás bude ideální Rodinný pokoj s možností objednání dětské postýlky nebo až 2 přistýlek.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je krásná restaurace, kde se servírují snídaně formou bohatého bufetu. Vybere si milovník sladké i slané kuchyně – nechybí čerstvé ovoce i pečivo, jogurty a další studené i teplé dobroty. V hotelovém baru si pak můžete vychutnat lahodný koktejl a užít si výhled na Národní muzeum.

Hotel Occidental Praha Wilson ****

Hotel Occidental Praha Wilson ****

Václavské náměstí 812/59 , Praha - Nové Město
Česká republika

Provozuje společnost:
2. DSP, s.r.o. IČ: 25614207


+420 224 248 667

prahawilson.res@occidentalhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování 800 - 1 000 Kč/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
100 m
Aquapark
13 km