Když do Prahy, tak rovnou do samotného centra. Ubytujte se ve 4* Hotelu Taurus, který stojí v centru Prahy a jen kousek od Národního muzea, Václavského náměstí a všech skvělých historických památek. V ceně jsou snídaně formou bufetu.

O ubytování

Hotel Taurus **** najdete v krásné budově pocházející z přelomu 19. a 20. století, která stojí v centru Prahy, přesněji na Vinohradech, jen kousek od historického centra. Přímo u hotelu je stanice metra, z té je to jen kousek k Národnímu muzeu, na Václavské náměstí a k řadě dalších významných míst a památek. Jen pár kroků od hotelu je mnoho obchodů, restaurací a také nákupní centrum Flora. Za zmínku stojí i Žižkovská televizní věž a Nový židovský hřbitov, kde najdete hrob spisovatele Franze Kafky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 86 pohodlně vybavených pokojů, které jsou vybaveny moderním nábytkem, vkusnými dekoracemi a některé dokonce krásnými obrazy Prahy. Každý pokoj má LCD televizi, telefon, WiFi připojení, ventilátor, trezor, minibar, set na přípravu kávy a čaje. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, WC a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na snídaních formou teplého a studeného bufetu. Ty se podávají ve stylové jídelně, kterou zdobí krásná malba na stěně i originální osvětlení.

Hotel Taurus ****

Hotel Taurus ****

Vinohradska 105 , Prague 2
Česká republika

Provozuje společnost:
AVE a.s. IČ: 00505641


+(420) 222 727 313

taurus@avehotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
13,4 km