Kde jinde strávit pohodovou dovolenou plnou turistiky, cyklistiky i relaxu než v Harrachově? Sport Hotel Bellevue K-180 ***+ leží pouhých 300 m od centra tohoto oblíbeného střediska, čeká vás navíc polopenze, welcome drink, kvalitná káva, vstupenka do Muzea skla i relaxace ve wellness a během procedur.

O ubytování

Spa Hotel Bellevue **** leží na úpatí Čertovy hory a je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku i cyklistiku. Pokud máte rádi čistý vzduch, krásnou přírodu a ničím nerušený spánek, zároveň však chcete mít na dosah možnosti zábavy i sportování, jde o tu nejlepší možnou lokalitu. Je totiž klidná a tichá, zároveň však v blízkosti všech důležitých cílů. V zimě jistě využijete sjezdovku, která je hned u hotelu a pokud by vám to bylo málo, tak do pár kilometrů najdete spoustu dalších ski areálů. Na výlet se vydejte k Mumlavskému vodopádu (2 km)

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 20 pokojů s moderním zařízením. Samozřejmostí je pohodlná postel, satelitní televize, WiFi připojení a velká moderní koupelna s prostorným sprchovým koutem. Na pokojích nechybí ani trezor a minibar.

Na čem si pochutnáte?

V místní stylově zařízené restauraci si pochutnáte na snídaních formou bufetu a chutných večeřích. I během dne zde však podávají různé pokrmy z kvalitních surovin. Nechybí ani bar a letní terasa s krásným výhledem na město i vrcholky hor.

Kde budete relaxovat?

V hotelu naleznete útulné wellness centrum. Odpočiňte si ve vířivce, finské sauně s panoramatickým výhledem na město Harrachov či na relaxačních lehátkách, která najdete v odpočívárně s krásným výhledem do přírody. Nechybí ani balneo centrum pro ozdravné koupele, masérna s bohatou nabídkou masáží a procedur jako je parafín či zábal.

Spa Hotel Bellevue ****

Spa Hotel Bellevue ****

Harrachov 640 , Harrachov
Česká republika

+420 601 003 073

rezervace@bellevue-harrachov.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Sjezdovka
60 m