Zajeďte si do klidné vesničky poblíž Prahy do Hotelu Amálka *** a mějte to blízko jak k naší metropoli se všemi jejími krásami, tak i hoře Říp a dalším historickým, kulturní, i přírodních památek, které stojí za návštěvu. Ubytují vás ve stylovém pokoji ve francouzském stylu, pochutnáte si na výborné domácí stravě, zrelaxujete v infrasauně, a pokud se vám zachce dalšího odpočinku ve vířivce, dostanete na to 10% slevu.

O ubytování

Hotel Amálka *** najdete ve vesničce Straškov-Vodochody, jen 7 km od Roudnice nad Labem a 20 minut jízdy autem po skvěle dostupné dálnici od Prahy. V okolí najdete řadu významných českých památek a atraktivních turistických cílů, z nichž nejznámější je hora Říp s kaplí sv. Jiří (cca 5 km). Pokud vás láká prozkoumat okolní města jiná než Prahu, nevynechte Roudnici nad Labem se svým krásným barokním Roudnickým zámkem, Podřipským muzeem či Kapucínským klášterem. Turisty a cyklisty určitě potěší labská stezka, která vede z Podřipska, přes České středohoří až do Česko-saského Švýcarska. Pokud se sem vydáte, byl by hřích nenavštívit jedno z nejsilnějších míst z válečné doby u nás, Terezínský památník (23 km).

Kde budete spát?

Královsky se vyspíte v jednom z 21 designově a vkusně zařízených pokojů v romantickém francouzském stylu. Kromě velmi pohodlného nábytku zde najdete také romantické posezení a vlastní koupelnu se sprchou a WC. Pokoje jsou navíc zařízené podle doporučení feng shui pro ještě lepší odpočinek.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace s tradiční českou a mezinárodní kuchyní pro vaše spokojené žaludky, pivnice se zázemím pro venkovní grilování zase pro skvěle strávený společný čas, zábavu a vynikající pivo. Tato dvě zařízení v hotelu najdete a určitě budete velmi rádi využívat, jídlo i nápoje zde jsou připravovány poctivě a z kvalitních surovin.

Kde budete relaxovat?

Hotel se pyšní také vlastním wellness centrem s krytým bazénem, vířivkou, saunami, solnou komorou a masážním křeslem. Objednat se budete moci také na masáže.

Něco navíc

Je libo si trochu zasportovat? Hned u hotelu najdete tenisové kurty, víceúčelovou halu pro badminton, ping pong a další sportovní aktivity. Nuda vám zde rozhodně nehrozí!

Hotel Amálka ***

Hotel Amálka ***

Straškov-Vodochody 24 , Straškov-Vodochody
Česká republika

+420 416 811 114

info@hotel-amalka.cz

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
24,2 km
Sjezdovka
42,5 km