Pokud pobyt Liberci, tak jedině v jeho samém centru s nádherným výhledem na Ještěd. Pytloun City Boutique Hotel **** tohle všechno má! K tomu všemu je navíc luxusní, čtyřhvězdičkový a zkrátka na úrovni. Užijte si pobyt plný skvělého jídla (polopenze, tapas a skvělé víno ke každé večeři), thajskou masáž či vstup do privátního wellness.

O ubytování

Pytloun City Boutique Hotel **** je luxusní čtyřhvězdičkový hotel ze sítě PYTLOUN HOTELS nacházející se v samém centru Liberce. Z ubytování si užijete krásný výhled na město a Ještěd a oceníte nespočet možností k výletům.

V centru města neminete honosnou novorenesanční radnici (400 m), která se vyjímá na malebném náměstí. Další zajímavou pamětihodností jsou Valdštejnské domky (750 m) ze 17. století, které zdobí Větrnou uličku vyvěrající ze Sokolovského náměstí. Největším lákadlem je jednoznačně výlet na Ještěd (6 km), kam vás dopraví kabinková lanovka.

Liberec je ale především městem současnosti, a tak vás tu čeká i mnoho moderních zážitků.
Navštivte zábavní centrum iQLANDIA (800 m), jehož interaktivní výstava zabaví malé i velké. Pokračujte do exkluzivního Centra Babylon (1 km), kde si spoustu zábavy užijete v aquaparku, lunaparku a funparku. Nesmíte vynechat ani libereckou zoo (cca 2 km), která se proslavila jako domov bílých tygrů.

Atraktivní je nejen samotné město, ale i jeho okolí. Liberec je vstupní branou do Jizerských hor, které vás v létě zvou na báječné horské túry a v zimě na zasněžené svahy s parádními sjezdovkami. Prozkoumejte známé Rašeliniště Jizery (33 km), zdolejte nejvyšší horu Smrk (29 km) nebo si naplánujte výlet do Jablonce nad Nisou (11 km).

V zimních měsících otestujte místní lyžařská střediska, která vynikají moderní infrastrukturou a skvělými podmínkami pro zimní sporty. Mezi oblíbené skiareály patří Tanvaldský Špičák (20 km), Bedřichov (10,7 km) nebo samozřejmě oblíbený Ski areál Ještěd (6 km)

Kde budete spát?

Ubytujete se v dvoulůžkovém pokoji Superior (23 m²), který si zamilujete pro jeho elegantní design a komfortní vybavení. K dispozici vám bude vlastní koupelna se sprchovým koutem, kosmetikou a fénem a samostatná toaleta.

V útulném pokoji najdete pohodlnou manželskou postel, křesílko s odkládacím stolkem a pracovní stůl. Součástí vybavení je také minibar, klimatizace a trezor. Zdarma budete moci využívat čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí a připojení k WiFi.

Na čem si pochutnáte?

V Pytloun City Boutique Hotelu najdete moderně zařízenou restauraci, ve které se podávají snídaně, tradiční česká jídla, obědová menu nebo domácí dezerty. Děti se u restaurace zabaví na venkovním dětském hřišti s trampolínou, houpačkou a dalšími atrakcemi. Restaurace nyní prochází rekonstrukcí, a tak sem zavítáte pouze na bufetovou snídani a tapas.

Na výtečné večeře jste zváni do luxusní restaurace Zlatý Kohout v Pytloun Grand Hotelu Imperial, která se nachází asi 13 minut pěšky od vašeho ubytování. Těšit se sem můžete na výtečné speciality připravované výhradně z prvotřídních čerstvých surovin. Okusíte zde moderní gastronomii a k jídlu si dopřejete sklenku znamenitého vína.

U restaurace je hostům k dispozici také stylová kavárna a lobby bar s domácími dezerty, dobrou kávou a širokým výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů.

Kde budete relaxovat?

Jen pět minut chůze od ubytování, v partnerském Pytloun Grand Hotelu Imperial, je vám k dispozici relaxační centrum, kam si zajdete na uvolňující thajskou masáž. O vaše jedinečné pohodlí se postarají profesionální maséři, kteří vám pomohou uvolnit napnuté svaly a zbavit se nadměrného stresu.

Vyberte si třeba luxusní čokoládovou masáž, Bali masáž nebo unikátní skořicový zábal. Objednat se lze i na kosmetické ošetření pleti nebo kosmetickou anti-age masáž.

Cestujete s dětmi?

U hotelové restaurace si vaše ratolesti vyhrají na zábavném dětském hřišti s trampolínou, houpačkou a dalšími atrakcemi. Nuda tak rozhodně nehrozí!

Pytloun City Boutique Hotel ****

Pytloun City Boutique Hotel ****

Rumunská 655/9 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
Designroom s.r.o. IČ: 07308647


+420 608 000 351

reservations.city@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 530 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
70 m
Aquapark
1 km
Sjezdovka
7 km
Běžkování
7 km