Užijte si pobyt v Praze na úrovni. Vyspíte se v elegantních prostorách, posnídáte a během 5 minut jízdy metrem jste v centru dění, kultury a památek. Pěšky se z hotelu dostanete na Vyšehrad nebo do Kongresového centra. V balíčku je navíc sleva do restaurace a také transport z nádraží.

O ubytování

Hotel Oya *** se nachází v příjemné pražské čtvrti Pankrác a svým hostům nabízí komfortní ubytování se skvělou dostupností do centra hlavního města. Díky bezprostřední blízkosti městské hromadné dopravy se z hotelu rychle dostanete k nejznámějším památkám i dalším zajímavým místům, která Praha nabízí.

Metrem linky C (400 m) jste během 5 minut na Václavském náměstí (3,2 km), odkud pak můžete pokračovat na Staroměstské náměstí s orlojem (4,5 km), Karlův most (5 km) či k Pražskému hradu (6,5 km). Po trase C se dostanete snadno také do Troji, kde k návštěvě v každém ročním období láká zoologická a botanická zahrada. Tramvaj se zastávkou přímo před hotelem vede přes Národní divadlo, Karlův most či Staroměstské náměstí až k Pražskému hradu.

Nezapomenutelné výhledy na město stověžaté budete mít z Petřínské rozhledny (6,2 km), ze Žižkovské televizní věže (4,2 km) nebo z Vyšehradu (2 km), kam se z hotelu můžete vydat příjemnou procházkou. Praha nabízí téměř nekonečné možnosti nakupování. Jen pár kroků od hotelu najdete Obchodní centrum Arkády Pankrác (300 m), případně se metrem můžete vydat do OC Westfield Chodov (6,5 km) či do OC Palladium na náměstí Republiky (5 km).

Během pobytu v době adventu doporučujeme navštívit vánoční trhy v Praze. Kromě těch nejznámějších na Staroměstském a Václavském náměstí najdete hezké trhy s o něco komornější atmosférou na náměstí Míru (3,5 km) či na náměstí Jiřího z Poděbrad (4,5 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard s vlastní koupelnou (12 m²) je vybaven manželskou postelí, nebo dvěma jednolůžky. Dále v pokoji najdete LCD televizi, WiFi připojení, fén a kosmetické potřeby.

Třílůžkový pokoj Standard s vlastní koupelnou (16 m²) je vybaven manželskou postelí a jednolůžkem. Dále v pokoji najdete LCD televizi, WiFi připojení a kosmetické potřeby. Fén je možné zapůjčit na recepci.

Dvoulůžkový pokoj Superior s vlastní koupelnou (16 m²) je vybaven manželskou postelí, nebo dvěma jednolůžky. K dispozici je na pokoji také klimatizace, LCD televize, WiFi připojení, minibar, trezor a fén.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je oblíbený Harry's restaurant vyhlášený pro grilované speciality. Svůj oblíbený nápoj i krásný výhled na Prahu si vychutnáte vs skybaru Sedmé nebe na střeše hotelu.

Hotel Oya ***

Hotel Oya ***

Na Pankráci 1337/109 , Praha 4
Česká republika

+420 241 408 605

info@hoteloya.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Zastávka
0,3 km