Vydejte se na pobyt do Prahy a ubytujte se v Hotelu Krystal ***, ze kterého to budete mít blízko do přírody, na letiště i do historického centra města. V ceně jsou snídaně formou bufetu a také pobyt pro dítě do 12 let zdarma.

O ubytování

Hotel Krystal *** najdete v klidné části Prahy v blízkosti přírody. Z hotelu snadno dojdete do oblíbené přírodní lokality Divoká Šárka (800 m), do obory Hvězda (1,5 km či do parku Ladronka (2,5 km). Daleko to ovšem není ani na letiště (8 km) nebo naopak do centra metropole (7 km). Několik minut chůze od hotelu najdete stanici metra trasy A i zastávky tramvaje a autobusu. Městskou dopravou se snadno dostanete například k Pražskému (5 km), ke Karlovu mostu (6 km), na Staroměstské náměstí s orlojem (7 km), na Václavské náměstí (7,5 km) či na Vyšehrad (9 km). Jako na dlani uvidíte celé hlavní město z rozhledny Petřín (6 km). Během léta se můžete osvěžit na koupališti na nedaleké vodní nádrži Džbán (200 m), skvělé možnosti nakupování nabízí Obchodní centrum Šestka (4 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 200 nově zrenovovaných pokojů. Každý pokoj je komfortně vybaven a nabízí WiFi připojení, satelitní televizi s plochou obrazovkou, ledničku, posezení, balkon a koupelnu s fénem a vanou či sprchou. Na pokoj Standard a Superior je možné umístit jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se každé ráno podávají snídaně formou bohatého bufetu. Kdykoli během dne si tu však můžete dát něco dobrého, anebo sem zajděte na oběd či večeři. Kuchyně se specializuje na české i mezinárodní speciality. K dispozici je také Lobby bar s bohatou nabídkou nápojů.

Hotel Krystal ***

Hotel Krystal ***

José Martího 407/2 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Univerzita Karlova IČ: 00216208


+420 220 563 411

rezervace@centrum-krystal.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
100 m
Aquapark
27 km