Dopřejte si pohodovou dovolenou v Hotelu Corona**** s privátním vstupem do wellness, neomezeným využitím sauny a fitness centra s kardiozónou a také vstupem do solária. V ceně balíčku je strava formou polopenze. Děti do 8 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Přepychový Hotel Corona **** stojí v městečku Kaplice, které najdete v jižních Čechách, a to 10 km od Dolního Dvořiště, 20 km od Českého Krumlova a Českých Budějovic a 34 km od Lipna.

Historické centrum Kaplic je městskou památkovou zónou a uvidíte zde krásnou radnici s barokní věží (83 m), kamennou kašnu s brzdovým kamenem (68 m) nebo kapli sv. Josefa a sv. Barbory (280 m). Navštívit můžete také Galerii Krampus (87 m) s výstavou rakouských démonických masek, Na výlet se vydejte ke zřícenině hradu Pořešín (6 km), na vyhlídku - poloostrov Kozák (11 km) nebo vystoupejte na 28 metrů vysokou rozhlednu na Hradišťském vrchu (4 km).

Zajeďte si také do Českého Krumlova (20 km), který patří k nejkrásnějším městům v České republice. Navštivte hrad a zámek Český Krumlov s 86 metrů vysokou hradní věží a rozsáhlými zahradami nebo venkovní divadlo s otáčivým hledištěm. Pro milovníky umění a poznání je tu Egon Schiele Art Centrum, 3D muzeum nebo Muzeum voskových figurín, kde si můžete zblízka prohlédnout nejznámější osobnosti světa.

Nedaleko leží i České Budějovice (20 km), kde si pochutnáte na vynikajícím jihočeském kaprovi a pivu Budweiser Budvar. K nejnavštěvovanějším památkám zde patří náměstí Přemysla Otakara II., které je s rozměry 133x133 m jedním z největších v Evropě. Na náměstí uvidíte barokní Samsonovu kašnu s ohromujícím průměrem 17 m, bludný kámen opředený pověstmi a monumentální Černou věž, ze které můžete shlédnout na město z výšky 46 m.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlných, elegantně vybavených pokojích s interiérem laděným do neutrálních barev. Samozřejmostí je také moderní koupelna.

Dvoulůžkový pokoj (20 m²) má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem, televizi a WiFi připojení. V pokoji najdete komfortní dvoulůžkovou postel a je možné přidat i přistýlku.

Čtyřlůžkový pokoj měří 30 m² a nabízí manželskou postel a 2 přistýlky. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a fénem, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se ráno posilníte snídaní ve formě bufetu s pestrou nabídkou slaných, sladkých, studených i teplých jídel. Tříchodové večeře se potom podávají v sousední restauraci 100 m od hotelu. Během dne či večer si můžete posedět v hotelovém lobby baru a vychutnat si šálek kávy nebo třeba sklenku vína.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku láká hotelové wellness centrum s privátní vířivkou a finskou saunou. Zacvičit si můžete ve fitness centru, kde vám je k dispozici také trenér. Nechte se hýčkat také relaxační masáží nebo si zajděte do solária.

Hotel Corona ****

Hotel Corona ****

Masná 933 , Kaplice
Česká republika

+420 777 714 521

recepce@coronahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování není k dispozici

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
32 km
Zastávka
0,4 km