Navštivte oblíbené dovolenkové místo v jižních Čechách - Lipno. Ubytujte se v Penzionu N.10 Frymburk ***, pochutnejte si na domácí polopenzi a užijte si všechny krásy regionu. V ceně je také půjčení kol na celý den a slevová Lipno card.

O ubytování

Penzion N.10 Frymburk se nachází přímo na náměstí malebného jihočeského městečka Frymburk. Poloha jen 150 m od oblíbené přehrady Lipno zaručuje pestré možnosti výletů i sportovního vyžití.

V bezprostřední blízkosti penzionu sídlí Muzeum Frymburk (100 m) se zajímavou expozicí o přehradě Lipno a jejím okolím. O zdejší fauně a flóře se dozvíte na naučné stezce Lipno, která začíná 650 m od penzionu. Okolím Frymburku vede spousta cyklistických tras a pro odvážlivce je zde singltrail Na Martě (300 m). Podél přehrady vede oblíbená okružní trasa, kterou si můžete projít pěšky, nebo projet na kole či na bruslích. Skvělým zpestřením je plavba výletní lodí, která vyplouvá přímo z frymburského přístaviště.

Parádními výletními cíli v okolí jsou například Vítkův hrádek (22 km) či Stezka v korunách stromů Lipno (9 km) s celoročním provozem. Daleko to není ani do Českého Krumlova (26 km), jehož centrum s mnoha historickými budovami, hradem a zámkem je památkou UNESCO.

V zimě můžete vyrazit na svahy blízkého Ski areálu Frymburk (1,4 km) nebo do Ski areálu Lipno (7 km) v nedalekém Lipně nad Vltavou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. V pokoji najdete pohodlnou postel s kvalitními matracemi, televizi a dostatek úložných prostor.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí penzionu se nachází klimatizovaná restaurace s příjemnou zahrádkou, kde se servírují jídla české i mezinárodní kuchyně. Chutné pokrmy připravené z kvalitních čerstvých surovin zde roznáší přátelská a usměvavá obsluha.

Každé ráno si pochutnáte na bohaté snídani. Během dne je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku, které skvěle doplňuje široká nabídka kvalitních vín. Večeře pro hosty penzionu mají servírovanou podobu s možností výběru.

Něco navíc

Lipno je ideální lokalita pro cykloturistiku. Kola si můžete vypůjčit přímo v penzionu.

Penzion N.10 Frymburk

Penzion N.10 Frymburk

Frymburk 10 , Frymburk
Česká republika

Provozuje společnost:
Jiří Vinecký IČ: 67961517


+420 702 090 616

frymburk.10@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
8,5 km
Sjezdovka
1,5 km
Běžkování
1,4 km