Lákají vás pražské památky? Hotel A&O Praha Rhea stojí jen 3 minuty od zastávky, dostanete se tak snadno do centra dění. Ubytováni budete ve světlých moderních pokojích, čekají vás snídaně a dvě děti do 17,9 let mají ubytování s vámi zdarma.

O ubytování

Moderní Hotel A&O Praha Rhea se nachází klidné pražské čtvrti Strašnice a díky blízkosti zastávek MHD (včetně metra trasy A) nabízí výbornou dostupnost k památkám. Metrem se snadno dostanete do centra metropole, kde najdete například Staroměstské náměstí s orlojem (6 km), Václavské náměstí (6 km) či Vyšehrad (8 km). Stačí přejít řeku Vltavu přes nádherný Karlův most (6 km) a na druhém břehu můžete navštívit okolí Pražského hrad, nebo se pokochat nádherným výhledem na Prahu z Petřínské rozhledny (8,5 km). Jako na dlani hlavní město uvidíte také z Žižkovské televizní věže (4,5 km) nebo z vrchu Vítkov (5 km).

Kde budete spát?

Všechny prakticky zařízené a zároveň ve svěžím moderním designu vyvedené pokoje s celkem 350 lůžky jsou vybaveny televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchou. V hotelu vám bude k dispozici také výtah.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové jídelně a společenské místnosti zároveň se podávají snídaně formou bufetu. Využít můžete také služeb hotelového snack baru, který je otevřený 24 hodin.

Cestujete s dětmi?

Hotel je vybaven dětským koutkem. Nedaleko ubytování objevíte rozlehlý Malešický park s mnoha kolotoči, houpačkami a dalšími zábavnými atrakcemi.

Něco navíc

Ve výškové budově hotelu hýřící barvami naleznete opravdu vše potřebné včetně bankomatu, prádelny s pračkou a sušičkou, lobby s pracovními stoly nebo stolní fotbálek.

A&O Praha Rhea

A&O Praha Rhea

V Úžlabině 3068/19 , Praha
Česká republika

+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7,2 km
Zastávka
0,2 km