Vydejte se do hotelu Šiškův mlýn **** nedaleko Telče a zažijte jedinečný wellness pobyt v oblasti plné kulturního dědictví UNESCO a mnoha historických památek. Navíc vás čeká bowling a sleva na masáže i golf u hotelu.
Vydejte se do hotelu Šiškův mlýn **** nedaleko Telče a zažijte jedinečný wellness pobyt v oblasti plné kulturního dědictví UNESCO a mnoha historických památek. Navíc vás čeká bowling a sleva na masáže i golf u hotelu.

Odpočinek v místě s jedinečnou atmosférou

Stylový Hotel Šiškův mlýn **** pouhé 3 km od historické Telče je tím pravým místem pro dovolenou plnou pohody i zajímavých zážitků.

Srdce areálu Šiškova mlýna tvoří atrium - barokní mlýn a tři původně hospodářské objekty, které patří ke kulturním památkám České republiky. Na výběr máte z ubytování ve dvoulůžkovém pokoji, mezonetovém apartmá nebo luxusním apartmá. Všechny typy pokojů mají vlastní sociální zařízení, rustikální nábytek, TV, minibar a WiFi.

Bohaté snídaně jsou podávány od 7:30 do 10:00 hodin ve snídaňové restauraci, od 18:00 do 23:00 hodin je vám k dispozici bowlingová restaurace a bar, kde se podávají jídla regionální kuchyně. Místní kuchařský tým dbá na kvalitu jídel připravovaných z místních surovin. Ochutnejte třeba čerstvě uloveného pstruha!

Dopřát si můžete wellness služby hotelu včetně krytého bazénu, suché sauny nebo mnoha typů masáží od zkušených profesionálů. V hotelu najdete i dětský koutek, hřiště či fitness, k dispozici jsou také tenisové kurty, 18 jamkové golfové hřiště a mnoho dalšího.

Výlety do okolí, UNESCO, Telč i Jihlava

3 km vzdálené město Telč určitě stojí za dlouhou návštěvu, můžete si projít historické jádro města (UNESCO), navštívit telčský renesanční zámek nebo synagogu.

Vysočina je protkaná spoustou turistických a cyklistických tras. Nudit se tu tedy rozhodně nebudete.

  • Město Jihlava - zajděte se podívat do historického jihlavského podzemí, krásné zoo nebo na nákupy a do kina, které je v City Parku. Pokud chcete něco akčnějšího, vydejte se do krytého aquaparku s tobogánem nebo na laser game. V okolí je možnost různých výletů do krásné přírody.
  • Žďár nad Sázavou - projděte si toto historické město a nezapomeňte hlavně na známý poutní kostel svatého Jana Nepomuckého (UNESCO). Další vyžití: bazén, kino, nespočet kaváren a restaurací.
  • Velké Dářko - Škrdlovice - vydejte se k rybníku Velké Dářko, známému jako "moře Vysočiny". Osvěžte se během horkých letních dnů, nebo se projeďte na loďce.
  • Veselý Kopec - skanzen Veselý Kopec je ideální pro rodinný výlet. Poznejte, jak se žilo rolníkům na venkově a nechte se okouzlit nedotčenou krajinou.
Hotel Šiškův mlýn ****

Hotel Šiškův mlýn ****

Vanov 21 , Vanov
Česká republika

Provozuje společnost:
Ondřej Ptáček IČ: 67420711


+420 731 882 111

siskuvmlyn@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování