Ubytování v samém srdci Českého Švýcarska v hotelu Mezní Louka pro dva s polopenzí. Nádherné prostředí Národní parku je ideální k turistice i cyklistice pro páry i rodiny. Platí až do října 2016.
Ubytování v samém srdci Českého Švýcarska v hotelu Mezní Louka pro dva s polopenzí. Nádherné prostředí Národní parku je ideální k turistice i cyklistice pro páry i rodiny. Platí až do října 2016.

Hotel v samém srdci NP České Švýcarsko

Nemusíte jezdit přes půl Evropy, aby jste objevili nádherná místa a zažili unikátní dovolenou. Zajeďte si na dovolenou "u nás doma" a poznejte hezké prostředí nedotčené přírody skalních měst, soutěsek, rozhleden a stolových hor. Koš plný zážitků máte na dosah ruky.

Hotel-Restaurant Mezní Louka se nachází v samém srdci Národního parku České Švýcarsko, kde se protínají různé turistické a cyklistické stezky.

Stylový hotel v Hřensku nabízí ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením i možností přistýlky. Součástí hotelu je restaurace s domácí kuchyní a wellness centrum, kde můžete za příplatek relaxovat v sauně a také na masážích. 

Hotel disponuje samostatnou bowlingovou halou se dvěma drahami.

Jeden z nejkrásnějších Národních parků v ČR - České Švýcarsko

Národní park České Švýcarsko se rozkládá kolem Děčína a nabízí celoroční možnosti vyžití pro rodiny i páry. Zdejší nádherná krajina nadchne především milovníky turisticky a cyklistiky. 

Dominantou a symbolem NP je Pravčická brána, což je největší přirození přírodní brána na našem kontinentu a je také národní památkou. Za návštěvu dále stojí Labské pískovce s největšími skalnímu útvary v Evropě.

Víte, že... Zdejší kraj je unikátní svou florou i faunou a samotný pobyt bude blahodárný pro Vaše zdraví. Díky velmi čisté přírodě zde roste velké množství vzácných rostlin.

Děčín i Hřensko nabízejí nespočet možností kulturní vyžití (např. zámek Děčín a ZOO), za zkoušku stojí také plavba lodí do Hřenska a další možností, která tato oblast nabízí. 

Na výlet za hranice - nádherná příroda i termální lázně

Německá strana Národního parku taktéž nabízí bohaté možnosti vyžití - skalní město Schrammsteine (asi 6,5 km od Hřenska) či léčebné městečko na hranicích Bad Schandau známé díky léčbě dr. Kneippa. Zde se nachází termální lázně Toscana s léčivou vodou.

Jako před několika stovkami let se budete cítit při návštěvě pevnosti Königstein (asi 15 km od hranic), která je oblíbeným cílem turistů. Dále pak doporučujeme návštěvu Bastei, což je vyhlídková plošina s úchvatným výhledem do okolí a na historický most.

Hotel-Restaurant Mezní Louka

Hotel-Restaurant Mezní Louka

Mezná 71 , Hřensko
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel-Restaurant Mezni Louka s.r.o. IČ: 01941623


+420 412 511 839

info@meznilouka.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování