Vydejte se do slovinského lázeňského městečka Rogaška Slatina, které se pyšní unikátní minerální vodou, skvělým vínem a výrobou skla. Grand Hotel Donat ****superior nabízí krásné pokoje, polopenzi formou bufetu a také neomezený vstup do wellness s vnitřním i venkovním bazénem, saunovým světem a fitness. Abyste si užili dostatek vzrušující zábavy, je v ceně vstup do kasina.

O ubytování

Grand Hotel Donat Superior **** je dominantou východoslovinského lázeňského města Rogaška Slatina. Moderní interiéry i okrasné zahrady v okolí hotelu vám zajistí luxusní dovolenou s neomezenými možnostmi relaxace a wellness procedur. V okolí hotelu se můžete věnovat také aktivnímu odpočinku, procházkám, cykloturistice nebo golfu. Prohlédnout si můžete rovněž místní sklárny Steklarna Rogaška (1,8 km) nebo krásný Zdraviliški park s fontánou (500 m). Doporučujeme si rovněž naplánovat jednodenní výlet z Rogašky a vyrazit objevovat nedaleké historické skvosty Slovinska, například město Maribor (48,1 km) nebo Ptuj (39,9 km).

Kde budete spát?

Pokoj Classic (21 m²) ubytuje dvě osoby bez možnosti přistýlky. Součástí pokoje je vlastní koupelna, televize, minibar a trezor. Z balkonu si můžete užít výhled směrem k lesu, za příplatek je k dispozici také pokoj s výhledem na park.

Pokoj Standard je prostornější (27 m²), a díky tomu umožňuje také přistýlku. Samozřejmostí jsou pohodlné postele, posezení, WiFi připojení a vlastní koupelna. Opět můžete volit mezi variantou s výhledem k lesu nebo k parku, všechny pokoje mají balkon.

Pokoj Deluxe nabídne luxusně vybavený interiér, balkon a výhled na park. Oproti standardním pokojům je větší (33 m²), ani zde nechybí vlastní koupelna, televize, WiFi a další nezbytné vybavení.

Apartmán Superior je z nabízených pokojů největší (36 m²) má oddělenou ložnici a obývací prostor a díky možnosti 2 přistýlek ubytuje až 4 osoby. Jeho balkon směřuje na les. K vybavení patří rovnou dvě televize, jedna v ložnici a druhá v obývací části, nechybí vlastní koupelna, WiFi aj.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci Apolonija na vás čeká nezapomenutelné kulinářské dobrodružství se širokou škálou chutí tradiční slovinské i mezinárodní kuchyně. Každé ráno se těšte na dokonalý start dne v podobě snídaně ve formě bufetu. Večer si pochutnáte na lahodné servírované večeři s možností výběru hlavního chodu z 5 lákavých jídel. Během večeře jsou zároveň k dispozici bufetové stoly s předkrmy, saláty, polévkami a dezerty, kterých si můžete dopřát, co jen hrdlo ráčí. Lahodnou chuť jídla skvěle doplní víno slovinské či světové produkce z pestré nabídky hotelové vinotéky.

Po domluvě s personálem je možné zajistit speciální či dietní stravování.

Kde budete relaxovat?

Dokonalým místem pro nerušený odpočinek je moderní wellness centrum s venkovními i vnitřním bazénem s vířivkami. Nechybí ani saunový svět s finskou, tureckou, bylinkovou, bio a infra saunou. Jako první hotel ve Slovinsku je zde navíc hostům k dispozici sněhová jeskyně, ve které je dostatek osvěžujícího sněhu za každého ročního období. Pokud zatoužíte po trošce hýčkání, dopřejte si masáž či léčivé procedury.

Ti, kdo dávají přednost relaxaci v naprostém soukromí, mohou využít luxusního privátního saunové komplexu s finskou, tureckou a infra saunou.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší hosty je zde připraven dětský koutek, kde si vyhrají i rozvinou kreativitu.

Grand Hotel Donat ****superior

Grand Hotel Donat ****superior

Zdraviliški trg 10 , Rogaška slatina
Slovinsko

Provozuje společnost:
Hoteli in turizem Rogaška d.o.o. IČ: 5825083000


+ 386 3 811 3000

info@ghdonat.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
10,5 km

Tipy na výlet

Město Rogaška Slatina

Město Rogaška Slatina Tip na výlet

Lázeňské město Rogaška Slatina se nachází ve východní části Slovinska, jen asi 30 km od města Celje. Kromě kvalitního vína a výroby skla proslavil městečko hlavně termální pramen s ozdravnou vodou známou po celém světě.

První zmínky minerální vodě pocházejí již z roku 1141 a do dnešních dnů vyrostlo kolem pramene rozsáhlé lázeňské a léčebné centrum s parkem. Termální voda je známá hlavně díky vysokému obsahu hořčíku a sodíku, díky čemuž má příznivý vliv na zažívání. Právě proto se voda plní také do lahví a můžete si ji koupit pod názvem DONAT Mg.

Co ještě navštívit ve městě Rogaška Slatina?

  • Umělecké centrum Kristalna dvorana
  • Muzea Anina galerija a Anin dvůr
  • Kapli Sv. Ana
  • Vyhlídku Janina
Více informací
Termální park Aqualuna
Termální park Aqualuna
Hrad Celje
Hrad Celje
Přírodní park Boč-Donačka gora
Přírodní park Boč-Donačka gora