Dopřejte si bezchybný relax přímo na břehu východoslovenského moře. Zemplínská šírava patří k nejteplejším místům na Slovensku, a je tak jako stvořená pro letní radovánky. V Hotelu Glamour **** se o vás postarají jako nikdy dřív. Čeká vás polopenze, welcome drink, wellness, venkovní bazén a soukromá pláž s letním barem. Navíc si zahrajete tenis, volejbal nebo si půjčíte paddleboard.

O ubytování

Exkluzivní Hotel Glamour **** stojí přímo na břehu slovenské přehrady Zemplínská šírava. Zve vás na nezapomenutelné zážitky po celý rok – v létě se o ně postará vodní plocha a spousta vyžití, v zimě báječné wellness. V okolí hotelu se rozprostírá krásná zemplínská krajina se spoustou zajímavých míst.

Zemplínská šírava je druhou největší vodní plochou na Slovensku a zároveň patří k nejteplejším místům v zemi. Lepší místo na letní slunění u vody byste tak hledali těžko. Takzvané východoslovenské moře je oblíbenou rekreační oblastí. Nabízí perfektní podmínky jak pro koupání, tak vodní sporty. Po klidné hladině se projedete na šlapadle nebo se vydáte na vyhlídkovou plavbu. K hotelu náleží privátní pláž, a tak si užijete relax u vody v soukromí.

Na břehu Zemplínské šíravy stojí Thermalpark Šírava (1,3 km), který ukrývá venkovní a vnitřní vodní svět. Bez ohledu na počasí nabízí po celý rok nekonečnou zábavu pro celou rodinu. Těšit se se můžete jak na odpočinek ve wellness, tak na zábavu v bazénech s vlnobitím a skluzavkami. Bonusem jsou krásné výhledy na přehradu a Vihorlatské vrchy v pozadí.

Přehrada i Thermalpark jsou situovány do krásné přírody regionu Zemplín. Nedaleko se rozprostírá CHKO Vihorlat (38 km) a NP Poloniny s oblastmi spadajícími pod UNESCO. Ze zajímavostí z okolí stojí za zmínku útvar Sninský kámen (27 km), jezero Morské oko (26 km) nebo hrad Vinné (11 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním dvoulůžkovém pokoji laděném buď do neutrálních, nebo pestrých barev. Všechny pokoje jsou prakticky vybavené, mají vlastní koupelnu a překrásný výhled z oken. Samozřejmostí je připojení k WiFi zdarma.

Vybírat můžete z těchto možností:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard (21 m2) je zařízený manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a nabízí výhled na pohoří Vihorlat. K vybavení náleží psací stolek, širokoúhlá televize, klimatizace a šatní skříň. V soukromé koupelně je sprchový kout a toaleta. V nabídce je i bezbariérový pokoj.

  • Dvoulůžkový pokoj Comfort (26 m2) je prostornější než pokoj Standard, ale jeho vybavení je podobné – má manželskou postel, psací stolek, širokoúhlou televizi, šatní skříň a klimatizaci. V koupelně je sprchový kout a toaleta. Navíc získáte balkon s výhledem na Zemplínskou šíravu, která se rozléhá přímo pod okny ubytování. Na tento pokoj lze také přidat přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci s prosklenou terasou si pochutnáte na snídaních a večeřích podávaných formou bufetu (pokud jsou součástí vašeho balíčku). Přes den si vyberete z menu plného mezinárodních specialit. Příjemným bonusem je dechberoucí výhled na nekonečnou vodní hladinu Zemplínské šíravy.

Svůj oblíbený drink si vychutnáte v Lobby baru. Dopřát si lze kávu, víno, pivo nebo nealko nápoj dle chuti. V létě vám namíchají osvěžující drink v letním baru, který se nachází u soukromé pláže.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem zavítejte do hotelového wellness, které dovede váš pobyt u Zemplínské šíravy k dokonalosti. Prohřejete se ve finské sauně nebo infrasauně a po zklidňující seanci se osvěžíte v ochlazovacím bazénku.

Stres necháte rozpustit ve vířivce a kdyby vám to náhodou nestačilo, nabízí se možnost profesionálních masáží. K relaxu patří i něco dobrého na zub, využijte proto nabídky malého občerstvení v podobě mísy s ovocem anebo čas pro sebe oslavte welcome drinkem z hotelového baru.

V letní sezóně oceníte venkovní relaxační bazén s lehátky a soukromou pláž u Zemplínské šíravy s letním barem.

Cestujete s dětmi?

Spoustu zábavy si na hotelu užijí i ti nejmenší hosté. Vyhrají si v dětském koutku s hračkami, fotbálkem nebo kulečníkem, který si mohou zahrát společně s vámi. V hezkém počasí se vydovádí i na venkovním hřišti se skluzavkou, houpačkami a kolotočem.

Něco navíc

Pokud máte rádi aktivní pohyb i na dovolené, potěší vás fitness centrum a venkovní multifunkční hřiště, kde si zahrajete fotbal, tenis, volejbal i další týmové hry. Hosté mají vstup na hřiště zdarma. Sportovat lze i v okolí hotelu. V hotelové půjčovně vám nabídnou paddleboardy nebo jízdní kola, abyste mohli pohodlně objevovat okolí.

Hotel leží přímo na břehu Zemplínské šíravy a náleží k němu soukromá pláž s molem. V létě tu o vás bude skvěle postaráno – půjčíte si zdarma lehátko, slunečník a pochutnáte si na míchaném drinku z letního baru. Na hřišti s pískem si zahrajete třeba plážový volejbal.

V zahradním altánku je připraveno vše pro grilování nebo opékání špekáčků.

Hotel Glamour ****

Hotel Glamour ****

Kaluža 744 , Kaluža
Slovenská republika

Provozuje společnost:
HOTEL GLAMOUR s.r.o. IČ: 36684228


+421 908 975 269

recepcia@hotelglamour.sk

Check In
14:00 - 23:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 25 €/noc - pouze do 5kg
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
9 km

Tipy na výlet

Přehrada Zemplínská šírava

Přehrada Zemplínská šírava Tip na výlet

Východoslovenské moře – tak se někdy přezdívá přehradě Zemplínská šírava, která ke svým břehům láká turisty z širokého okolí. V létě vám nabídne bohaté možnosti rekreace v sedmi volnočasových střediscích v okolí. Příjemné koupání, travnaté pláže a příležitosti k rybolovu i vodním sportům vám zajistí dokonalou letní dovolenou u vody.

V areálech poblíž Zemplínské šíravy si můžete půjčit lodičku nebo člun a vyrazit se kochat výhledem na nedaleké Vihorlatské vrchy přímo ze středu vodní hladiny. Odvážnější návštěvníci mohou vyzkoušet vodní lyže nebo windsurfing. Spousta zábavy vás také čeká v Thermalparku Šírava s vodními atrakcemi, které potěší celou rodinu.

Více informací
ThermalPark Šírava
ThermalPark Šírava
CHKO Vihorlat
CHKO Vihorlat
Město Humenné
Město Humenné