Užijte si dovolenou v nádherné přírodě Vysokých Tater. V Hotelu Rysy *** vás čeká skvělá polopenze formou bufetu a ubytování jen kousek od oblíbených výletních cílů, jako je například podmanivé Štrbské Pleso. Těšit se můžete i na slevu do AquaCity Poprad, kde se perfektně zabaví děti i dospělí.

Ověřeno Travelkingem

“Rodinnou dovolenou jsem si moc užili. Pobyt v Tatrách naprosto splnil naše očekávání odpočinout si od hektického života ve velkém městě. Pokojík byl situovaný směrem k lesu, s výhledem na hory. Každé ráno jsem si pochutnali na vydatné snídani a mohli jsme vyrazit na výlet. Hotel leží nedaleko od stanice "zubačky" směr Štrbské pleso, takže má ideální polohu pro objevování okolní překrásné krajiny.” Přečtěte si celou recenzi

Zuzana Košnerová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Září 2023

O ubytování

Hotel Rysy *** se nachází v malebném prostředí Vysokých Tater, v obci Tatranská Štrba a tvoří perfektní výchozí bod pro turistické, relaxační a v zimě i lyžařské cíle. Procházky po okolí vás rozhodně neomrzí, nádherné Štrbské pleso i přidružené Nové Štrbské pleso, Štrbské rybníky či Památník hrdinů Slovenského národního povstání se nachází přibližně 10 km hotelu, stále to však je jen zlomek toho, co v okolí můžete objevovat.

Vydejte se napříč Tatranským národním parkem, vystoupejte třeba na Gerlachovský štít (24,7 km), projeďte se unikátní pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok (16 km), poznat špetku místní historie do skanzenu Pribylina (27 km), trochu dechberoucí přírody do nedalekých jeskyň (Važecká jeskyně, 10 km) či k vodpádu Skok (11 km).

Za odpočinkem si zajeďte do Aquaparku Vrbov (31 km) nebo do AquaCity Poprad (20 km), kde na vás čeká 14 venkovních a vnitřních bazénů, dvoupodlažní wellness centrum (mimochodem největší na Slovensku), animační program, masáže a procedury. V zimě určitě nevynechte vyhlášený ski areál Štrbské Pleso (9,3 km) s 8 sjezdovkami, 6 lanovkami a 8 běžkařskými trasami, nebo oblíbené lyžařské středisko Lopušná Dolina (12 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými postelemi, je možné do něj přidat i přistýlku. Dále v pokoji najdete televizi, pracovní stůl a menší stolek s posezením, k dispozici budete mít i WiFi připojení. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a některé z pokojů mají také balkón.

Rodinný pokoj Standard je vhodný pro největší skupiny, celkově ubytuje až 6 osob ve 2 oddělených ložnicích. Každá z místností má vlastní televizi a pracovní stůl i vlastní koupelnu. Nechybí WiFi připojení.

Rodinný pokoj Comfort se skládá z ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s televizí a rozkládací pohovkou. Na té je možné ustlat přistýlku pro 2 osoby, celkově je tak tento pokoj vhodný pro 4 hosty. Oproti ostatním pokojům má navíc vlastní kuchyňku a jídelní stůl s židlemi. I v tomto pokoji budete na dosah WiFi.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně i večeře se podávají formou bohatých bufetů v hotelové restauraci. Oběd si zde můžete objednat à la carte, na výběr budete mít z pokrmů slovenské i mezinárodní kuchyně. Na požádání je možné připravit také bezlepkové, bezlaktózové a jiné dietní varianty.

Kde budete relaxovat?

Pro hosty je připraveno také všestranné relaxační centrum se 4 kulečníkovými stoly a stolním tenisem.

Cestujete s dětmi?

A co děti, mají si kde hrát? Dětský koutek s hračkami už na ně čeká.

Něco navíc

Vhod může přijít také úschovna kol a lyží, kam pohodlně uložíte své sportovní náčiní na konci aktivního dne.

Hotel Rysy ***

Hotel Rysy ***

Tatranská Štrba 78 , Tatranská Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Dalian SK s.r.o IČ: 47460652


+421 910 533 935

recepcia@rysyhotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
23 km
Sjezdovka
6 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké TatryTip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok