Užijte si dovolenou snů v BudinSKI Apartmány & Wellness v Nízkých Tatrách. Ubytujete se v nádherných moderních apartmánech, odpočinete si v relaxační wellness zóně a užijete si dostatek pohybu i zábavy. Jen kousek od ubytování totiž najdete lyžařská centra Demänová a Jasná, Fun parky s nejrůznějšími atrakcemi a úchvatnou přírodu Nízkých Tater.

O ubytování

BudinSKI Apartmány & Wellness najdete na úpatí Tater, ve vesničce Pavčina Lehota u Liptovského Mikuláše. Už z polohy ubytování je jasné, že půjde o ideální místo pro nadšené lyžaře a turisty.

Oblast Demänovské doliny si vyloženě říká o pěší výlety. Navštívit můžete Demänovskou ledovou jeskyni (1,9 km), která je jednou z nejstarších popsaných jeskyní v Evropě, či Demänovskou jeskyni svobody (4,2 km). Vydat se můžete i na návštěvu dřevěného kostela ve Svatém kříži (6,4 km), nebo vystoupejte na rozhlednu v Pavčině Lehotě (2,3 km).

Nenechte si ujít ani návštěvu Liptovského Mikuláše (8,6 km). Město zaujme hned celou řadou muzeí, podívat se můžete třeba do Muzea ochrany přírody a jeskyňářství, Muzea Černý orel nebo Jánošíkovy mučírny a muzea historie. Akčnější zábava na vás potom čeká v Escape Roomu nebo galerii optických klamů Ilusia.

Na lyže se v zimě vydejte do Ski centra Demänová (3,7 km), kde najdete rovnou i lyžařskou školu, snowpark či snowtubing. Součástí je také wellness centrum a v teplých měsících se zde pobavíte ve Fun centru s 3D bludištěm, trampolínami, lezeckou stěnou a dalšími atrakcemi. Kousek od ubytování budete mít i Fun park Žiarce (2 km) s bobovou dráhou, obří houpačkou či terénními čtyřkolkami nebo lyžařské středisko Jasná s více než 50 km sjezdovek všech obtížností.

Kde budete spát?

Ubytujete se v krásných moderních apartmánech s ložnicí, obývacím pokojem a plně vybaveným kuchyňským koutem s lednicí, varnou deskou a rychlovarnou konvicí. V ložnici najdete pohodlnou manželskou postel, k odpočinku vám poslouží také obývací pokoj s pohovkou a televizí. Nechybí vlastní koupelna se sprchovým koutem a ve všech prostorách máte zdarma k dispozici Wi-Fi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v apartmánu najdete plně vybavený kuchyňský kout, ve společenské místnosti je potom k dispozici velká kuchyně s kávovarem a americkou lednicí. Pokud se nechcete na dovolené zdržovat s vařením, vyrazte do některé z nedalekých restaurací. Pochutnáte si třeba v restauraci Tri studničky nebo v kolibě Bystrina.

Kde budete relaxovat?

Během celého pobytu můžete využívat místní wellness centrum. To se skládá z vířivky pro 6 osob a saunové zóny s finskou saunou pro 8 osob, Kneippovým chodníkem a vyhřívanou lavicí. Samozřejmě nechybí ani ochlazovací sprcha a relaxační zóna s lehátky, televizí a barem.

Něco navíc

Po příjezdu ze sjezdovky jistě rádi využijete lyžárnu se sušičem na lyžáky a společenskou místnost, kde se můžete prohřát u krbu, uvařit si kávu nebo se uvelebit na velké pohovce u televize.

BudinSKI Apartmány & Wellness

BudinSKI Apartmány & Wellness

Pavčina Lehota 320 , Pavčina Lehota
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ZV CARS s.r.o. IČ: 47587407


recepcia@budinski.sk

recepcia@budinski.sk

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,7 km
Aquapark
14 km
Sjezdovka
1,3 km