Užijte si dovolenou snů v BudinSKI Apartmány & Wellness v Nízkých Tatrách. Ubytujete se v nádherných moderních apartmánech, odpočinete si v relaxační wellness zóně a užijete si dostatek pohybu i zábavy. Jen kousek od ubytování totiž najdete Fun parky s nejrůznějšími atrakcemi, úchvatnou přírodu Nízkých Tater a Demänovské jeskyně.

O ubytování

BudinSKI Apartmány & Wellness najdete na úpatí Tater, ve vesničce Pavčina Lehota u Liptovského Mikuláše. Už z polohy ubytování je jasné, že půjde o ideální místo pro nadšené lyžaře a turisty.

Oblast Demänovské doliny si vyloženě říká o pěší výlety. Navštívit můžete Demänovskou ledovou jeskyni (1,9 km), která je jednou z nejstarších popsaných jeskyní v Evropě, či Demänovskou jeskyni svobody (4,2 km). Vydat se můžete i na návštěvu dřevěného kostela ve Svatém kříži (6,4 km), nebo vystoupejte na rozhlednu v Pavčině Lehotě (2,3 km).

Nenechte si ujít ani návštěvu Liptovského Mikuláše (8,6 km). Město zaujme hned celou řadou muzeí, podívat se můžete třeba do Muzea ochrany přírody a jeskyňářství, Muzea Černý orel nebo Jánošíkovy mučírny a muzea historie. Akčnější zábava na vás potom čeká v Escape Roomu nebo galerii optických klamů Ilusia.

Na lyže se v zimě vydejte do Ski centra Demänová (3,7 km), kde najdete rovnou i lyžařskou školu, snowpark či snowtubing. Součástí je také wellness centrum a v teplých měsících se zde pobavíte ve Fun centru s 3D bludištěm, trampolínami, lezeckou stěnou a dalšími atrakcemi. Kousek od ubytování budete mít i Fun park Žiarce (2 km) s bobovou dráhou, obří houpačkou či terénními čtyřkolkami nebo lyžařské středisko Jasná s více než 50 km sjezdovek všech obtížností.

Kde budete spát?

Ubytujete se v krásných moderních apartmánech s ložnicí, obývacím pokojem a plně vybaveným kuchyňským koutem s lednicí, varnou deskou a rychlovarnou konvicí. V ložnici najdete pohodlnou manželskou postel, k odpočinku vám poslouží také obývací pokoj s pohovkou a televizí. Nechybí vlastní koupelna se sprchovým koutem a ve všech prostorách máte zdarma k dispozici Wi-Fi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v apartmánu najdete plně vybavený kuchyňský kout, ve společenské místnosti je potom k dispozici velká kuchyně s kávovarem a americkou lednicí. Pokud se nechcete na dovolené zdržovat s vařením, vyrazte do některé z nedalekých restaurací. Pochutnáte si třeba v restauraci Tri studničky nebo v kolibě Bystrina.

Kde budete relaxovat?

Během celého pobytu můžete využívat místní wellness centrum. To se skládá z vířivky pro 6 osob a saunové zóny s finskou saunou pro 8 osob, Kneippovým chodníkem a vyhřívanou lavicí. Samozřejmě nechybí ani ochlazovací sprcha a relaxační zóna s lehátky, televizí a barem.

Něco navíc

Po příjezdu ze sjezdovky jistě rádi využijete lyžárnu se sušičem na lyžáky a společenskou místnost, kde se můžete prohřát u krbu, uvařit si kávu nebo se uvelebit na velké pohovce u televize.

BudinSKI Apartmány & Wellness

BudinSKI Apartmány & Wellness

Pavčina Lehota 320 , Pavčina Lehota
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ZV CARS s.r.o. IČ: 47587407


recepcia@budinski.sk

recepcia@budinski.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Vzdálenost od jezera
8,3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
14 km
Sjezdovka
1,3 km
Běžkování
8,8 km

Tipy na výlet

Národní park Nízké Tatry

Národní park Nízké Tatry Tip na výlet

Rozlohou největší národní park na Slovensku (205 085 ha) se táhne z východu na západ přímo uprostřed státu. Národní park Nízké Tatry nabízí návštěvníkům úctyhodný počet až 840 km značených tras a k tomu 15 naučných stezek. Mezi nejoblíbenější túry patří hřebenový přechod z Chopku (2 024 m n. m.) až na nejvyšší Ďumbier (2 045,9 m n. m.). Vystoupat zde můžete také na Kráľovu hoľu (1 946,1 m n. m.) anebo zde navštivte komplex Demänovských jeskyní, kde jsou veřejnosti přístupné Demänovská ledová jeskyně a Demänovská jeskyně svobody. Kam vyrazíte vy?

Demänovská ledová jeskyně
Demänovská ledová jeskyně
Demänovská dolina
Demänovská dolina
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia