Užijte si aktivní dovolenou ve Vysokých Tatrách v Penzionu Monty Ranch. Kromě vysokohorských túr vás čeká zapůjčení kol na 4 hodin a také chutné snídaně. Děti si zamilují hřiště i trampolínu. A i dospělí uvítají možnost jízdy na koni.

Věděli jste, že...?

Paní majitelka Kicová o sobě tvrdí, že je víc koňařka než hoteliérka. I tak se jí bravurně daří zvládat ranč, o který se každodenně stará a přitom úspěšně pronajímat penzion pod Tatrami.


O ubytování

Penzion Monty Ranch je unikátní ubytování na ranči ve Vysokých Tatrách, kde se věnují chovu koní a jiných užitkových zvířat. Najdete jej v obci Štôla, jen 10 km od krásného Štrbského Plesa. V okolí však najdete i mnoho dalších přírodních a historických krás - Mengusovské jezero se nachází jen 3,4 km od penzionu, pro výstup na některý z majestátních štítů (Gerlachovský, Slavkovský, Hrebienok) máte skvělou výchozí polohu, historický monument Studnička Svit najdete 8,6 km a do vyhlášeného AquaCity Poprad (17 km) se autem dostanete do 20 minut. Lyžařské středisko Lopušná dolina pak najdete 8,4 km od penzionu a ski areál Štrbské pleso zase 11 km.

Kde budete spát?

Celková kapacita penzionu je 60 lůžek v standardně vybavených dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Ať už se necháte ubytovat v kterémkoliv pokoji, dostane se vám pohodlné postele, přistýlky a vlastní koupelny s WC a sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci se podávají snídaně a večeře.

Kde budete relaxovat?

V areálu penzionu se nachází také finská sauna a sezónní bazén, které budete mít k dispozici po celou dobu pobytu.

Cestujete s dětmi?

Děti se mohou vyřádit na dětském hřišti, pískovišti a trampolíně.

Něco navíc

Zasportovat si můžete na volejbalovém hřišti a při jízdě na půjčených kolech. Využijte také altánek s grilem nebo možnost masáží. Ranč nabízí také výuku jízdy na koních nebo projížďky.

Penzion Monty Ranch

Penzion Monty Ranch

Štôla 84 , Štôla
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Blažena Kicová IČ: 52502953


+421 908 255 957

montyranchstola@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
11 km
Zastávka
3,5 km
Aquapark
14,4 km
Sjezdovka
11 km