Vyjděte jen pár metrů nad historické centrum a naskytne se vám okouzlující pohled na celou Banskou Štiavnici. Vychutnejte si dosyta všechny její krásy s ubytováním v domáckém Penzionu Aura. Čekají vás dvoulůžkové pokoje nebo prostorný apartmán až pro 10 osob a k tomu výborné snídaně. Den plný poznávání UNESCO památek a výletů v přírodě zakončete relaxací v novém privátním wellness. Vaše dítě do 6 let bude mít celý pobyt s vámi zdarma.

Užijte si skvělou lyžovačku i krásy historického města

Banská Štiavnica je jedním z nejkrásnějších míst Slovenska. Přesvědčí vás o tom již malá procházka po spleti úzkých dlážděných uliček, které vás provedou přes historické centrum. Navštivte některé z více než 360 kulturních, uměleckých i technických památek a rozhlédněte se z vrchu Kalvárie či Nového zámku. Zjistíte, že jedinečné město má stovky důvodů, proč je zapsáno na seznamu Světového dědictví UNESCO.

Pokud jste si na dovolenou vzali i běžky nebo lyže, určitě nebudete litovat. Vydejte se napříč krásnou přírodou Štiavnických vrchů na běžkách - v okolních lesích vás čeká pestrá síť běžeckých tratí s jedinečnými výhledy do širokého okolí. Lyžaři a snowboardisté ​​si zas dosytosti užijí sníh v nejjižnějším skiareálu Salamandra (17 km) nebo v lyžařském středisku SKI Dúbravy (7 km).

Rekreační dům AURA

Rekreační dům AURA

Staromestská 657/8 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ORTOPATH s.r.o. IČ: 45526150


+421 908 052 344

aura@ubytovaniestiavnica.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
10 km