Užijte si slovenskou metropoli s ubytováním v Hotelu Viktor *** jen 5 minut od historického centra Bratislavy. Všechny památky, ale i další možnosti vyžití budete mít na dosah ruky. V ceně bohaté snídaně a parkování. Děti do 6 let zdarma.

O ubytování

Hotel Viktor *** je nově postavený a najdete ho v klidné části Bratislavy. Má perfektní dostupnost autem, vlakem či hromadnou dopravou. Z klidné části hlavního města to budete mít blízko na výstaviště Incheba Expo (1,5 km) i k Bratislavskému hradu (3,7 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v dvoulůžkových pokojích Standard, kde vám poslouží LCD televize s 30 programy včetně zahraničních, telefon, trezor i pracovní stůl. Potěší vás také WiFi připojení a klimatizace, nechybí samostatná koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se vyznačuje moderním zařízením v hřejivých barvách. Ráno se zde podávají snídaně à la carte a na výběr je ze studených i teplých pokrmů. Vychutnat si zde můžete také oběd nebo snídaně s výběrem z mezinárodních specialit. Skvělý den zakončete posezením v stylovém baru.

Hotel Viktor ***

Hotel Viktor ***

Kremnická 26 , Bratislava
Slovenská republika

+421 263 452 085

recepcia@hotelviktor.sk

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
34 km
Sjezdovka
43 km