Orava je ideálním místem pro všechny, kteří touží po aktivní dovolené či pořádném odpočinku. Možnost dokoupení snídaně a procedur. Okolí penzionu nabízí nespočet výletů. Platnost až do listopadu.
Orava je ideálním místem pro všechny, kteří touží po aktivní dovolené či pořádném odpočinku. Možnost dokoupení snídaně a procedur. Okolí penzionu nabízí nespočet výletů. Platnost až do listopadu.

Penzion se nachází v klidné části Oravy

Malebná oblast Oravských Beskyd je ideálním místem pro všechny milovníky přírody, ticha a klidu. Pokud tedy hledáte to pravé místo k odpočinku či aktivní dovolené, vydejte se do penzionu Severka.

Pokoje penzionu jsou komfortně vybaveny - najdete zde TV/SAT, telefon, kabelové připojení na internet a vlastní sociální zařízení (WC/sprcha).

Po celodenní túře určitě oceníte relaxační služby penzionu. K dispozici je infra a finská sauna, masážní sprchovací box, perličková vana, vertikální turbo solárium a masérské služby (na objednání).

Možnost se zajít vykoupat do 100 m vzdáleného hotelu Tyrapol s bazénem a wellness.

Oravská přehrada a stará lesní železnice

Okolí hotelu je ideálním místem pro všechny turisty a cyklisty. Najdete zde například naučnou stezku Oravské Lesné, která je cca 4 km dlouhá. Při procházce po této stezce narazíte na tématické zastávky, díky kterým se dozvíte nové informace o lese, živé i neživé přírodě a podobně.

Další tipy na výlet:

  • Oravská přehrada - asi 30 km od hotelu, projedete se tu na loďkách nebo si vyzkoušíte nejrůznější vodní sporty (potápění, jachting nebo vodní lyžování).
  • Oravská lesní železnice s expozicí - historická trať přes kterou jezdí starobylá parní lokomotiva. Během jízdy se můžete kochat pohledem na krásnou krajinu.
  • Jánošíkové Diery - ohromující soustava kaňonů a soutěsek.
  • Slovenský orloj ve Starej Bystrici - orloj, který patří mezi jeden z nejpřesnějších orlojů na celém světě.
  • Aquapark Kubín (47 km)
  • Sjezd řeky Oravy na pltích.
Penzion Severka

Penzion Severka

Ústredie 765 , Oravská Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MKM Orava, s.r.o IČ: 36419184


+421(0)43 55 24 590

penzion@severka.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování