Ať už se řadíte mezi milovníky cykloturistiky, pěších túr, nebo se chystáte na dovolenou s rodinou, v salzburském Saalbachu si přijdete na své. Hotel eva,VILLAGE **** vás přivítá designovými pokoji, luxusní polopenzí a moderním wellness centrem, v okolí se potom můžete těšit na více než 400 km turistických tras, 90 km bike trailů, lanové parky a další atrakce.

O ubytování

Hotel eva, VILLAGE **** se nachází v rakouském Salcbursku, ve městě Saalbach. Oblast je rájem především pro cyklisty, jedná se totiž o jeden z největších cyklistických regionů v Rakousku, s více než 90 km trailů, 9 lanovkami, bike parky, okruhy pro horská kola a dalšími atrakcemi. Na své si ale přijdou i rodiny s dětmi, které se vyřádí na zajímavých naučných stezkách, v největším evropském lanovém parku Saalbach Hinterglemm High Rope Park (10,7 km) nebo na hřišti se zábavnými atrakcemi na vrcholu Schattberg (13,3 km).

Na pěší turisty zde čeká více než 400 km značených tras různých obtížností. Projděte si třeba Sedm vrcholů Saalbachu – 24kilometrovou túru přes nejvyšší vrcholy údolí Glemmtal. Pohodovější procházku nabízí Bylinková stezka na Reiterkogelu v Hinterglemmu (6,4 km) nebo stezka Homeland v horské oblasti Zwölferkogel (4,6 km). V zimě si pak užijete svahy jednoho z největších lyžařských území Rakouska – Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. To nabízí celkem 270 km tratí a špičkové lanovky. Nejbližší stanici budete mít jen cca 90 metrů od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji Cristalle, který vás na první pohled okouzlí designovým interiérem v moderním alpském stylu. Pokoj má plochu 43 m² a patří k němu balkon o ploše 6 m². Uvnitř najdete opravdu velké manželské lůžko (200x200 cm), rozkládací pohovku, šatnu s LED osvětlením, stůl s židlí a televizi s plochou obrazovkou. O klidný spánek se postarají protihluková okna a k dispozici budete mít i WiFi připojení. Součástí pokoje je také koupelna s vanou a samostatná toaleta.

Na čem si pochutnáte?

Připravte se na opravdový kulinářský zážitek. V tradiční restauraci Hirscherl, barevné Paradies Stube nebo oblíbené Skifahrerstube využívají jen ty nejkvalitnější suroviny a čerstvé lokální produkty k vytvoření originálních jídel inspirovaných salzburskou i mezinárodní kuchyní. Dopřejte si také hříšně dobrý dezert nebo sklenku vína z hotelového sklípku. Další nápoje, včetně osvěžujících koktejlů, vám naservírují v útulném Lounge & Baru.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si chvilku klidu v luxusním wellness centru o ploše 800 m², kde najdete krytý bazén s vířivkou, suchou saunu, bio sanarium, ochlazovací bazén, zážitkové sprchy, odpočinkovou zónu s krbem, solárium, zahradu s lehátky a panoramatickým výhledem na hory či SPA zónu s nabídkou masáží a wellness procedur.

Něco navíc

Na cyklisty a turisty jsou v hotelu opravdu připravení – můžete si domluvit výlet s průvodcem a zapůjčit si hole na Nordic walking a batohy na biking či cyklistiku.

Hotel eva,VILLAGE ****

Hotel eva,VILLAGE ****

Oberdorf 218 , Saalbach
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 26 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 8 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od jezera
18 km
Sjezdovka
50 m