Láká vás dovolená plná aktivit i relaxace? Pak je Elaya Hotel Steinplatte **** v rakouském Tyrolsku tím pravým místem pro vás! Obří wellness centrum s bazény a saunami, polopenze z regionálních produktů, výlety na elektrokolech a další aktivity – a to je jen začátek. Nedaleko hotelu navíc najdete populární středisko Kitzbühel, které je rájem všech turistů i sportovců.

O ubytování

Elaya Hotel Steinplatte **** se nachází v rakouském Tyrolsku, nedaleko Kitzbühelských Alp, a je vynikajícím výchozím bodem pro výlety všeho druhu. Vyrazte třeba na vrchol Steinplatte (10,3 km) a nechte se uchvátit působivým výhledem do okolí. Nebo se vydejte k jezeru Pillersee (6,1 km), které vás okouzlí jasně modrou hladinou.

Jen půl hodiny autem od hotelu čeká známe turistické středisko Kitzbühel, kde si v zimě užijete 233 km sjezdovek, včetně 46 modrých, 32 červených a 18 černých, přes 60 horských chat, ke kterým se můžete vydat třeba procházkou ve sněžnicích, 70 km udržovaných běžkařských drah, ledovou plochu na bruslení a hokej a další atrakce.

A středisko nezahálí ani v létě – zahrajte si golf na 4 luxusních hřištích, vyzkoušejte paragliding a využijte bohaté turistické a cyklistické stezky v okolí. Ty vás zavedou třeba k osvěžení v jezeře Schwarzsee (27,8 km) a Going (21,9 km). Pokud preferujete spíše klasický bazén, otestujte koupaliště Jochberg (35,2 km) a Bichlachbad (20,2 km) uprostřed lesů.

Kde budete spát?

Přivítá vás útulný, vzdušný pokoj s dřevěným nábytkem a interiérem inspirovaným horským stylem. Pro váš maximální komfort je každý pokoj vybavený vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, podlahovým topením a WiFi připojením. Třešničkou na dortu bude venkovní balkon, ze kterého se můžete kochat pohledem na horské štíty.

Pokoj Standard má plochu 26-32 m² a disponuje manželskou postelí, pohovkou k posezení, psacím stolem, trezorem, úložnými skříněmi a televizí. V koupelně nechybí toaletní potřeby, župany a vysoušeč vlasů.

Pokoj Superior je s plochou 26-35 m² o něco prostornější než varianta Standard. Ani zde nechybí manželská postel, pohovka k posezení, psací stůl, trezor, úložné skříně a televize, stejně jako toaletní potřeby, župany a fén na vlasy v koupelně.

Rodinný pokoj má plochu 36 m², na které se najde dostatek místa na spací zónu s manželskou postelí a prostornou odpočinkovou zónu s posezením. V pokoji dále najdete psací stůl, televizi, trezor, úložné prostory, toaletní potřeby, fén a župany.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Kulinarium ochutnáte tradiční tyrolskou kuchyni s moderním přístupem. Pokrmy jsou připravované zejména z lokálních produktů a zážitek ještě umocní krásný interiér restaurace. A přesunout se můžete i ven, na půvabnou terasu s podmanivým výhledem na panorama hor.

Po večeři je čas na něco dobrého k pití – zavítejte do stylového baru Waidring a ochutnejte lokální pivo, víno nebo originální koktejly.

Kde budete relaxovat?

Už při vstupu do wellness centra Tyrol na vás dýchne atmosféra klidu a relaxace. Na ploše 2 000 m² na vás čeká:

  • Vyhřívaný vnitřní i venkovní bazén s odpočinkovými lehátky
  • Saunový svět s vnitřní finskou saunou, panoramatickou venkovní saunou, tradiční saunou Brechlbad a parní lázní s vůní borovic
  • Fresh bar s nabídkou nápojů, čerstvého ovoce a lehkéhoo občerstvení
  • Body & Soul spa zóna s nabídkou masáží a relaxačních procedur
  • Vnitřní i venkovní tělocvična s moderním vybavením

Cestujete s dětmi?

Děti si dovolenou náležitě užijí nejen díky skvělým výletům a zážitkům v okolí, ale i zásluhou kouzelného dětského koutku, herny pro větší děti a venkovního hřiště.

Něco navíc

Ať už se věnujete jakémukoliv sportu, jistě vás potěší, že v hotelu nechybí úschovna lyží, kol a dalšího sportovního náčiní. Zapůjčit si můžete také elektrokola a k dispozici je i nabíječka elektromobilů.

Elaya Hotel Steinplatte ****

Elaya Hotel Steinplatte ****

Sonnwendstraße 13b , Waidring
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
5,5 km
Zastávka
0,9 km
Sjezdovka
0,7 km
Běžkování
4,6 km

Tipy na výlet

Salzburg

Salzburg Tip na výlet

Zajímá vás město, odkud pochází Mozart a odkud se do Čech po staletí vozila sůl? Potom navštivte historický Salzburg, jehož překrásné jádro je právem zapsáno na Seznamu UNESCO.

Co navštívit v jednom z “nejzelenějších” měst v Evropě?

  • klášter svatého Petra či Salzburský dóm
  • zámek Leopoldskron, kde se natáčel slavný muzikálový film „The Sound of Music“
  • pevnost Hohensalzburg
  • rodný dům W. A. Mozarta s muzeem
  • každoroční Salzburský festival s hudebními a divadelními představeními

Návštěvy kulturních akcí a památek střídejte s procházkami po nespočtu krásně upravených zahrad a parků u zámků, nebo se vydejte do Salzburské zoologické zahrady.

Více informací
Zell am See
Zell am See
Hrad Kaprun
Hrad Kaprun
Kitzbühel v létě
Kitzbühel v létě