Vydejte se do malebné rakouské vísky Pruggern a ubytujte se v parádních apartmánech Barazzutti, které patří českému majiteli - jazykové bariéry se tedy bát nemusíte. Za jednotnou cenu se v apartmánu ubytují až 4 osoby.
Vydejte se do malebné rakouské vísky Pruggern a ubytujte se v parádních apartmánech Barazzutti, které patří českému majiteli - jazykové bariéry se tedy bát nemusíte. Za jednotnou cenu se v apartmánu ubytují až 4 osoby.

Ubytování v apartmánech Barazzutti - ideální pro celou rodinu nebo partu přátel

Nově zrekonstruované apartmány Barazzutti najdete v alpské vesničce Pruggern. V každém apartmánu je ložnice se dvěma lůžky, v obývací místnosti s kuchyňským koutem pak další dvě lůžka.

K dispozici je také přistýlka pro jednu další osobu. Vlastní koupelna se sprchovým koutem a LCD televizor s příjmem satelitních programů najdete v každém apartmánu. V objektu je vyhřívaná lyžárna.

Lyžovačka v Pruggernu i na 4 houpačce v Hauser Kaibling

Přímo v Pruggernu můžete zdolávat alpské vrcholky ve středně velkém ski rezortu Galstenberg, které je ideální pro lyžaře i pro snowboardisty a hlavně pro děti.

V „Galstiland“, největším dětském světě celého regionu, čekají nejrůznější atrakce například chalupy, kam se může na lyžích, římská strážná věž, Zipflbob-Bahn, sáňkařská dráha, která se nabízí jako alternativa k lyžování.

Asi 4 minuty jízdy autem u sousední obce Haus je pak nástup na lanovky největšího Rakouského lyžařského střediska Ski amadé. K dispozici jsou desítky sjezdovek - Planai-Hochwurzen, Hauser-Kaibling, Ski Reiteralm, Ski Fageralm a mnoho dalších.

Jediný skipas pro 25 lyžařských oblastí, 270 vleků a lanovek a 760 kilometrů sjezdovek.

Žádný návštěvník si nenechá ujít výlet na Dachstein (2995 m.n.m.), nejvyšší horu Štýrska a Horních Rakous. Dalším oblíbeným cílem je lázeňská obec Ramsau am Dachstein, ideální místo pro milovníky běhu na lyžích. Za návštěvu stojí i 3,6 km vzdálené okresní městečko Gröbming.

Ve Ski amadé je možné kromě lyžování zažít ještě mnohem více. Rovnováha mezi sportovními aktivitami a dostatečným odpočinkem zajistí, že dovolená bude mimořádným zážitkem.

Po lyžovačce rovnou do lázní

Po celodenním lyžování byste rozhodně neměli zapomenout na návštěvu některého z místních aquaparků, a to v přilehlém městečku Gröbming, v obci Ramsau am Dachstein anebo ve Schladmingu.

Můžete také zajet do oblíbených termálních koupelí v nádherném lázeňském městečku Bad Gastein, vzdálenost cca 1 hod. jízdy autem. Najdete zde lázně Felsentherme Bad Gastein o rozloze 600 m2, které jsou vybudovány přímo ve skalách.

V těchto lázních se nachází komplex saun i vnitřní bazén. Užívat si tak můžete například solné jeskyně, parní lázně nebo infrasaunu. Na své si však přijdou i milovníci zábavy - zadovádět si můžou na dlouhé skluzavce, v kanálu s rychlým proudem nebo si užít gejzírů.

Milovníci památek pak určitě ocení návštěvu malebných rakouských měst Salzburg nebo Graz, rovněž cca 1 hod jízdy autem.

Barazzutti

Barazzutti

Pruggern 52 , Pruggern
Rakousko

+420 602 215 376

nemec.filip@seznam.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování