Stylovější dovolenou v polských Tatrách už nezažijete! Willa Tatrzanski Zomecek *** vás na první pohled okouzlí nádhernou tatranskou horskou architekturou, která se prolíná i do zařízení pokojů. Těšit se můžete také na vynikající snídani a nevšední pizzu z lokálních surovin. Přes den si užijete spoustu zábavy na výletech a v rekreačních resortech a dokonalou tečkou za nabitým dnem bude relax v horké sauně nebo v dřevěném koupacím sudu.

O ubytování

Wille Tatrzanski Zomecek *** zaujme už na první pohled nádhernou tatranskou horskou architekturou s bohatým zdobením. Nachází se na hranici měst Kościelisko a Zakopané, ve lokalitě přímo stvořené k relaxaci. Výborná poloha umožňuje rychlou dostupnost jak do centra města vzdáleného cca 2 km, tak na turistické stezky (Dolina za Bramką, Kościeliska, Chochołowska).

Zařízení se nachází v blízkosti lyžařských a rekreačních areálů Szymoszkowa (700 m) a Kasprowy Wierch (13,2 km), které se v zimě stávají rájem lyžařů. Součástí rekreačního komplexu Szymoszkowa je také geotermální koupaliště, které kromě léčebných účinků poskytuje nádherný výhled na panorama Tater. Lanovkou se pohodlně dostanete i na Gubałówku (3,7 km), druhý nejvyšší vrchol Gubalovského pohoří, kde na vás kromě dechberoucího výhledu čekají také lyžařské areály, běžkařské trasy a v létě pak bobová dráha a lanové centrum.

Krásu tatranské přírody můžete obdivovat i při výletech, třeba k vodopádu Siklawica (5,6 km) nebo k jezeru Mořské oko (23,9 km), které je s plochou necelých 35 hektarů největším ledovcovým jezerem v Tatrách. Nevynechte ani prohlídku Zakopaného (2,3 km), to je dokonce nejvýše položeným městem v Polsku. Projděte si krásnou promenádu Krupowki, ochutnejte místní speciality na tržišti Gubałówka a užijte si návštěvu Tatranské zoo, aquaparku s termálními bazény a saunovým světem nebo muzea voskových figurín.

Kde budete spát?

Přivítá vás stylový pokoj s interiérem dokonale sladěným s horskou atmosférou celého zařízení. Dojem ještě podtrhuje dřevěný nábytek v tradičním designu a dekorace odkazující na kulturu tatranského regionu. K dispozici budete mít WiFi připojení, každý pokoj má také vlastní koupelnu.

Dvoulůžkový pokoj je vybavený dvoulůžkovou postelí, televizí, psacím stolem, minibarem a telefonem. V koupelně najdete sprchový kout a fén na vlasy. Některé pokoje mohou mít i balkon.

Třílůžkový pokoj zahrnuje dvoulůžkovou postel a samostatné jednolůžko, nechybí televize, telefon, minibar či psací stůl. Koupelna je taktéž vybavená sprchovým koutem a fénem na vlasy.

Čtyřlůžkový apartmán je prostornější a nabízí manželskou postel, 2 samostatná jednolůžka, stolek s křesly k posezení, televizi, minibar, telefon a psací stůl. V koupelně je opět sprchový kout a nechybí vysoušeč vlasů.

Na čem si pochutnáte?

Součástí ubytování je snídaňová jídelna, kde se každé ráno servíruje bohatý bufet plný regionálních potravin. Hned vedle vily najdete skvělou pizzerii Gąsienicowo Kącina, kde můžete ochutnat výtečnou pizzu z pece na dřevo, připravenou s využitím typických lokálních surovin, jako je sýr oscypek, skopové nebo pstruh.

Kde budete relaxovat?

Po dní na svahu či dlouhém výletu si zasloužíte náležitý relax – třeba v horké sauně (vnitřní či venkovní) nebo ve venkovním koupacím sudu, které jsou u vily připravené.

Willa Tatrzanski Zomecek ***

Willa Tatrzanski Zomecek ***

ul. Sobiczkowa Bór 15 , Kościelisko
Polsko

Provozuje společnost:
Krzysztof Król-Łęgowski IČ: 7361309159


+48 18 20 79 047

biuro@zomecek.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 60 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
4,1 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,3 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Pleso Mořské oko
Pleso Mořské oko
Gubałówka
Gubałówka