Čerstvý horský vzduch, krásná příroda a spousta aktivit – to vše a mnohem více na vás čeká v SW Apartmánech Czarna Góra! Ubytujete se v útulném apartmánu a můžete pokořit alespoň část z 200km sítě cyklotras, vystoupat na vrchol Kralického Sněžníku nebo třeba prozkoumat Medvědí jeskyni. K zaslouženému relaxu vám následně poslouží finská sauna. Nebo si rovnou zajeďte do termálních lázní Lądek-Zdrój, které jsou vzdálené jen necelých 13 km.

O ubytování

SW Apartmány Czarna Góra najdete v malebné lokalitě přírodního parku Sněžník, přímo na úpatí Černé hory. V zimě jde o populární lyžařské středisko, v létě si zde užijete skvělé pěší i cyklistické výlety. Krásná příroda a panorama okolních hor bude balzámem na duši v jakémkoliv ročním období.

Černou horu a okolí můžeme označit za opravdovou Mekku cyklistů – přes 200 kilometrů cyklistických tras, Bike park (350 m), trasy pro horskou cyklistiku i pro elektrokola uspokojí opravdu každého milovníka tohoto sportu. Na své si ale přijdou i zapálení chodci a horští turisté. Ti mohou vyrazit třeba na vrchol Kralického Sněžníku (9,5 km), odkud dohlédnete i na Krkonoše a Jeseníky, nebo naopak do hlubin jeskyní. Medvědí (6 km) a Radochowská jeskyně (15,7 km) dokonce patří k největším v Polsku.

Pokud se zajímáte o historii, vyrazte do pevnosti Kladsko (31,6 km), historického zlatého dolu ve Złotém Stoku (29,9 km) nebo do lázeňského města Lądek-Zdrój (12,9 km), kde si projdete krásný lázeňský park a arboretum. Po všem tom putování si zde nádherně odpočinete v termálních lázních založených v roce 1680, které patří k nejstarším v Evropě. Chcete si naopak užít ještě více aktivity? Vydejte se do střediska vodních sportů Wake Up Park(7,8 km) na vodní nádrži Stará Morava. V zimě zase prověříte své schopnosti na svazích ski areálu Czarna Góra (210 m). A rozhodně bude z čeho vybírat, čeká na vás rovnou 20 sjezdovek různých obtížností.

Kde budete spát?

Přivítá vás moderní, útulný apartmán s vlastní koupelnou a WiFi připojením. Navíc si užijete venkovní posezení na balkoně či terase s krásným výhledem.

Jednopokojový apartmán Standard (28 m²) je vybavený 2 postelemi (dají se spojit do dvoulůžka), rozkládacím křeslem, televizí, psacím stolem, jídelním stolem s židlemi a kuchyňským koutem (mikrovlnná trouba, kávovar, myčka, lednice, varná deska...). V koupelně najdete sprchový kout a fén na vlasy.

Dvoupokojový apartmán Standard (40 m²) se skládá z ložnice s dvoulůžkovou postelí (nebo 2 jednolůžky) a obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem. K posezení vám poslouží komfortní rozkládací pohovka a nechybí jídelní stůl, psací stůl, kuchyňské spotřebiče (mikrovlnka, kávovar, lednice, myčka, varná deska...) nebo televize. V koupelně je opět sprcha a vysoušeč vlasů.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Panorama si každé ráno pochutnáte na snídani servírované formou bohatého bufetu. Z celé řady chutných a zdravých jídel si jistě vybere každý, při výběru pokrmů je vždy pamatováno i na vhodná jídla pro děti.

Přes den budete mít k dispozici společnou kuchyňku, kde si můžete připravit lehký oběd či večeři. V okolí ale najdete i skvělé restaurace. Chcete si posedět, popovídat, vypít šálek kávy či si dopřát lahodný dezert? Pak zavítejte do hotelového Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Příležitostí k relaxaci budete mít celou řadu. V hlavní budově najdete plavecký bazén a finskou saunu, další sauny se potom nacházejí i v ostatních budovách resortu.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy v dětské herně a při animacích, které se odehrávají v budově Aparthotelu (79 m).

SW Apartamenty Czarna Góra

SW Apartamenty Czarna Góra

Na Skarpie , Biała Woda
Polsko

Provozuje společnost:
Spółdzielnia Właścicieli Apartamenty Czarna Góra IČ: 386312683


+48 661 485 167‬

rezerwacje@sw-czarnagora.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 60 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
13 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,2 km

Tipy na výlet

Ladek-Zdrój

Ladek-Zdrój Tip na výlet

Polské lázně Ladek-Zdrój mají bohatou 750 letou tradici a patří k nejstarším lázním v celé Evropě. Lázně se pyšní svými léčivými prameny, které obsahují radon. Najdete je v krásné oblasti Zlatých hor. Návštěvníci lázní si dopřávají koupele, které mají spoustu příznivých účinků na lidský organismus. Především jsou pak nápomocné při kornatění tepen či nedokrvení organismu.

Kladská pevnost
Kladská pevnost
Medvědí jeskyně
Medvědí jeskyně
Czarna Góra Resort
Czarna Góra Resort