Vydejte se na bezstarostnou dovolenou do atraktivní oblasti, které se přezdívá zelené plíce Polska. Ubytujete se v hotelu Hampton by Hilton Białystok, ze kterého to budete mít blízko k nádherným památkám v Bělostoku i přírodním krásám v okolí. Ráno si pochutnáte na výtečné snídani podávané formou bufetu.

O ubytování

Stylový hotel Hampton By Hilton Bialystok *** najdete v centru polského města Bělostok, které vás nadchne svou překrásnou architekturou, bohatou historií a svěží přírodou v okolí. Vypravte se za poznáním a užijte si dovolenou v atraktivní lokalitě.

Bělostok je největší město severovýchodního Polska a centrum regionu Podlesí. Pyšní se velkým množstvím památek, které budete mít díky výborné poloze hotelu jako na dlani. Prohlédněte si malebné náměstí Rynek Kościuszki s fontánou (800 m), objevte palác Branických (1,1 km) s nádhernou barokní zahradou nebo unikátní Dom Koniuszego z roku 1771. Obdivujte množství zajímavých staveb z doby baroka nebo 19. a 20. století a užívejte si atmosféru v restauracích, kavárnách a barech, které najdete na každém rohu.

Pokud máte rádi přírodu, Bělostok si rozhodně zamilujete. Až vás unaví ruch velkoměsta, odpočiňte si v bezpočtu krásných parků. Uchvátí vás i okolí ubytování. Bělostok se nachází v oblasti známé jako zelené plíce Polska, která je asi ze třetiny pokrytá zelení. Příjemné klima, husté lesy a přírodní rezervace v blízkosti města činí tento region lákavým pro každého milovníka přírody.

V bezprostřední blízkosti objevíte přírodní rezervace Antoniuk (1,8 km) nebo Las Zwierzyniecký (2,7 km). Nedaleko můžete obdivovat nádhernou přírodu v Narviaňském národním parku (37 km), který je domovem vzácných druhů ptáků. Pokud toužíte poznat kousek divočiny, navštivte jeden z posledních evropských pralesů, Bělověžský prales (66 km), který je zapsán na seznam UNESCO.

Kde budete spát?

Hlavu složíte ve dvoulůžkovém pokoji Standard s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Pokoje jsou moderně zařízené a mají vlastní koupelnu se sprchou, fénem a toaletou. Součástí vybavení je šatní skříň, klimatizace, trezor, psací stůl, lednička a kabelová televize. K dispozici budete mít také sadu na přípravu kávy či čaje a bezplatné připojení k WiFi. Z oken se pokocháte výhledem na město a památky v blízkosti ubytování.

Na čem si pochutnáte?

Každý den na vás bude čekat královská snídaně, která se podává formou pestrého studeného i teplého bufetu. Na švédských stolech najdete müsli s jogurtem, čerstvé pečivo, ovoce a zeleninu, vajíčka nebo uzeniny.

Ve zbytku dne si můžete pochutnat na amerických specialitách v hotelové restauraci, která je známá skvělým kulinářským uměním. Těšit se sem můžete nejen na výborné jídlo, ale také na příjemné posezení v designovém interiéru. Dopřejte si také sladký dezert s výtečnou kávou nebo si pobyt zpestřete osvěžujícím drinkem či sklenkou vína v hotelovém baru.

Něco navíc

Pokud patříte mezi aktivní sportovce, potěší vás parádní fitness centrum s posilujícími stroji a kardio zónou. Ze cviku tak nevyjdete ani na dovolené.

Hotel Hampton by Hilton Białystok ***

Hotel Hampton by Hilton Białystok ***

Wisławy Szymborskiej 2 , Białystok
Polsko

Provozuje společnost:
H&A Białystok Sp. z o.o. IČ: 200815115


85 777 00 00

reservation@hamptonbialystok.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,3 km