Už jste byli u Baltského moře? Pokud ne, co to letos napravit? Jedno z nám nejbližších moří u našich severních sousedů stojí rozhodně za návštěvu. Apartamenty Kołobrzeg leží jen 50 m od nejbližší pláže a moře a nabízí ubytování v pokojích Economy či Standard (za příplatek). Čeká vás také polopenze formou bufetu a neomezený vstup do wellness s vnitřním i venkovním bazénem, vířivkami a saunovým světem. Pro děti je zase připraven dětský svět Arkalandie.

O ubytování

Apartamenty Kołobrzeg se nachází v polském přístavním městě Kolobřeh na břehu Baltského moře. Hlavní výhodou je ubytování v klidné a zelené části města a zároveň přímo u pláže (50 m). Příjemná promenáda podél pobřeží vás dovede k 220 m dlouhému molu (3 km) a dále pak k hlavní dominantě Kolobřehu – ikonickému majáku (6 km), který slouží jako rozhledna. Vodní radovánky i dokonalý relax si užijete v nedalekém aquaparku (1 km).

Když se řekne dovolená u moře, většina lidí si vybaví letoviska na jih od hranic s Českem a to je velká škoda. Břehy Baltského moře jsou od nás blíž než pláže v Itálii či Slovinsku. Letní teploty jsou přitom v posledních letech velmi příznivé a lidí na pláži je na severu Polska v porovnání s jihem Evropy minimum. Pobřeží Kolobřehu tvoří 12 km dlouhá čistá pláž s bílým pískem. V sezóně si zde můžete pronajmout plážové koše, lehátka a další náčiní pro zpříjemnění opalování. Děti si mohou přebytečnou energii vybít na nafukovacích atrakcích, trampolínách či skluzavkách. K občerstvení slouží plážové bary a restaurace.

V Kolobřehu je spousta parků i zeleně, což v kombinaci s přímořskou atmosférou a množstvím skvělých restaurací a kaváren vytváří dokonalé zázemí pro vaši dovolenou u moře.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Standard (22 m²). Ty disponují manželskou postelí, televizí, WiFi připojením, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Navíc v nich najdete lednici a je do nich možné umístit jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelového komplexu je několik restaurací. Každé ráno si v jedné z nich pochutnáte na snídani ve formě bufetu. V restauracích Baltica a Impresija je možné objednávat speciality à la carte. V nejvyšším, tedy 11., patře hotelu je umístěna otáčivá kavárna, kde si můžete vychutnat vynikající kávu, zákusek nebo svůj oblíbený drink s úchvatným výhledem na Baltské moře. Večeře pro hotelové hosty mají opět formu bufetu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu jsou krytý i venkovní bazén s brouzdalištěm pro děti, 2 vířivky a saunový komplex s finskou, infra a parní saunou. Pro aktivní jedince a milovníky endorfinu je zde fitness centrum. Den strávený u moře, výlety po památkách nebo procházkami si můžete zpříjemnit pestrou nabídkou profesionálních masáží, zábalů, koupelí a dalších procedur.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraven dětský klub. Malí i velcí si užijí spoustu zábavy v herně se stolním fotbálkem a play stationem. Nechybí ani venkovní hřiště či brouzdaliště, které je součástí krytého bazénu.

Apartamenty Kołobrzeg

Apartamenty Kołobrzeg

ul. Sułkowskiego 11 , Kołobrzeg
Polsko

Provozuje společnost:
Kat Pro International Sp.z o.o. IČ: 221987699


0048 517 493 024

rezerwacje@apartamentykolobrzeg.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
40 zł/noc (6.11.2023 - 30.6.2024 1.9.2024 - 31.10.2024) a 55 zł/noc (22.6.2024 - 31.8.2024)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od moře
50 m
Zastávka
0,6 km
Aquapark
3,8 km