Vyrazte na dovolenou do Dune Beach Resort a užijte si dokonalý pobyt u Baltského moře! Čekají na vás procházky po pláži, koupání v moři, vodní sporty i působivé historické památky. Ubytujete se v luxusních apartmánech s krásným výhledem, vychutnáte si skvělou polopenzi a užijete si spoustu zábavy díky bohatému animačnímu programu pro děti a různorodým atrakcím pro celou rodinu.

O ubytování

Dune Beach Resort najdete v přímořském městečku Mielno na severozápadě Polska. Resort se skládá z několika budov s útulnými apartmány a restauracemi. Největší atrakcí je zde samozřejmě pláž, kde si v létě užijete koupání a v chladnějších měsících krásné procházky, třeba po promenádě Przyjaźni (600 m), ta zde stojí už více než 100 let. Mezi další oblíbené atrakce patří jezero Jamno (550 m), které láká návštěvníky na širokou nabídku vodních sportů i možnosti rybaření.

A pokud zrovna není počasí na koupání, zajděte si do lanového parku Tukan (850 m), který spolehlivě zabaví celou rodinu. Milovníky historie a kultury jistě zaujme expozice Zagroda Jamno v Koszalinu (14 km) s ukázkami architektury a života v 19. století nebo krásné zahrady Hortulus v Dobrzyci (21,7 km). Architektonickou specialitkou je potom perníková chaloupka (750 m) postavená vzhůru nohama, kterou najdete jen pár metrů od resortu.

Na výlet si zajeďte třeba do oblíbeného města Kolobřeh (42 km). Zejména v chladnějších dnech jistě oceníte místní termální lázně s léčivou vodou a bahnem. Vynechat byste neměli návštěvu krásného majáku a procházku po romantickém kolobřežském mole. Ve městě na vás navíc čeká Oceanarium s exotickými mořskými rybami, včetně žraloků.

Moře a pláže

Nejbližší pláž – Mielno, je od ubytování vzdálená přibližně 500 m. Pláž je dlouhá, spíše užší, pokrytá jemným světlým pískem. Hned přes silnici je promenáda s obchody a kavárnami, na pláži jsou pak k dispozici toalety, plážový bar a převlékací kabinky. Přes léto je navíc hlídaná plavčíkem.

Navštívit můžete také nedaleké pláže Mielenko (4 km), Chłopy (5,4 km), Sarbinowo (9,1 km) a Gąski (10,9 km). Pláže v této oblasti jsou písčité, klidné, s mírným sestupem do moře. Počítejte ale s tím, že voda může být trochu studenější, zejména na začátku sezóny.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderních, nadstandardně vybavených apartmánech hodných luxusního resortu. Všechny apartmány jsou klimatizované a v každém budete mít k dispozici vlastní koupelnu a WiFi připojení. Většina má také balkon či přístup na terasu.

Studio Deluxe měří 25-30 m² a je vhodné pro 2 osoby, které se zde vyspí na komfortní posteli královských rozměrů. Spací část je propojená s plně vybaveným kuchyňským koutem včetně sporáku, myčky, varné konvice či kávovaru. Součástí apartmánu je i stolek s křesly k posezení a plochá televize. V koupelně najdete sprchový kout, fén a toaletní potřeby. Ze Studia budete mít přístup na terasu.

Deluxe Apartmán s 1 ložnicí měří 50 m² a skládá se ze samostatné ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V ložnici najdete manželskou postel, v obývacím pokoji je potom rozkládací pohovka, která poslouží jako přistýlka pro 2 osoby. K vybavení dále patří televize, jídelní stůl s židlemi a set na přípravu kávy a čaje. V koupelně nechybí fén a toaletní potřeby.

Deluxe Apartmán s 1 ložnicí a bočním výhledem na moře je stejný jako předchozí varianta, nabídne tedy prostor 50 m², ubytuje až 4 osoby a nechybí mu televize, vybavená kuchyně aj. Jediným rozdílem je výhled z balkonu apartmánu, odkud uvidíte na moře.

Apartmán se 2 ložnicemi a částečným výhledem na moře je z nabízených variant největší, měří 70 m² a ubytuje až 7 osob ve dvou ložnicích a obývacím pokoji s rozkládací pohovkou. Ani v tomto apartmánu nesmí chybět vybavená kuchyně, jídelní stůl s židlemi či televize. V koupelně je opat sprchový kout, fén a kosmetika.

Na čem si pochutnáte?

Součástí resortu jsou hned dvě restaurace. Snídaně i večeře vám naservírují formou bufetu v restauraci Dune Brasserie & Bar, oběd si zde můžete vybrat z klasického jídelního lístku, který zahrnuje zejména speciality klasické evropské kuchyně. Pokud si pochutnáte spíše na středomořských jídlech, navštivte Dune Beach Restaurant, kde ochutnáte čerstvé ryby, mořské plody, ale i vynikající burgery.

Kde budete relaxovat?

Dominantou resortu je relaxační wellness zóna, kde se uvolníte ve velké hydromasážní vířivce, zaplavete si v krytém bazénu a díky dětskému brouzdališti zde budete mít své ratolesti stále na očích. Čeká na vás také suchá sauna provoněná esenciálními oleji a po saunování se zchladíte vědrem s ledovou vodou nebo sprchou a odpočinete si na vyhřívané lavici. Po všem tom relaxu se můžete také pořádně nakopnout ve fitness centru s posilovacími stroji a pomůckami (běžecké pásy, eliptické trenažéry, činky aj.).

Cestujete s dětmi?

S dětmi se v resortu počítá po celý rok, pestrý program pod vedením zkušených animátorů je zde připraven na každý den. Děti si užijí tanečky a hry, večery s diskotékou a kinem pro nejmenší, výtvarné dílničky a další aktivity. Pro maximální pohodlí malých hostů je v hotelů k zapůjčení dětská postýlka, záchodové prkénko, stolička a vanička, v restauraci jsou potom připravené nejen vysoké židle, ale i plastové dětské nádobí a příbory a omalovánky s voskovkami. Každý bufet navíc zahrnuje i dětská jídla a klasické menu má také dětskou sekci.

Něco navíc

Najde se také spousta aktivit i pro dospělé. V herně Dune Golf & Racing si můžete na moderních simulátorech vyzkoušet, jak se řídí závodnické auto nebo potrénovat svůj golfový odpal. V teplejších měsících vyrazte na výlet na elektrokolech, která si půjčíte přímo v rezortu. Od podzimu do jara je zase otevřené nové kluziště s krásným výhledem na moře.

Dune Beach Resort

Dune Beach Resort

ul. Pionierów 20 , Mielno
Polsko

Provozuje společnost:
Dune Beach Resort Sp. z o.o. IČ: 367401312


48 94 307 07 05

recepcja@dunebeachresort.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 80 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
30 - 50 Zł/den (dle sezóny)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
50 m
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Mielno

Mielno Tip na výlet

Mielno je polské městečko, které leží na pobřeží Baltského moře. Je atraktivním cílem pro turisty, kteří hledají nádherné pláže, přírodní krásy a možnosti zábavy. Místní nekonečná písečná pláž nabízí nejen příležitosti ke koupání, ale i k vodním sportům, jako je windsurfing nebo jachting. Mielno však nabízí úplně nový rozměr odpočinku, a to díky lázeňským službám a příznivému klimatu.

Mielno ale není jen o relaxaci na pláži, proslulo především svou bujarou atmosférou a vyhlášenými restauracemi. Podle některých se tu dokonce nacházejí nejlepší restaurace s mořskými plody v v celém Polsku. Ve dne i v noci to v místních ulicích pořádně žije. Zajít si můžete na koncert, festival nebo si užít pouťové atrakce, kterých je město plné.

Co byste měli v Mielnu vidět?

  • Písečnou pláž Mielno
  • Lanový park Tukan
  • Family Park Mielno
  • Bunkry Mielno
  • Molo Chłopy
  • Jezero Jamno
  • Promenáda přátelství
Více informací
Jezero Jamno
Jezero Jamno
Bunkry Mielno
Bunkry Mielno
Lázně Kołobrzeg
Lázně Kołobrzeg