Vital & SPA Resort Szarotka *** leží v polském městečku Zieleniec jen 33 km od hranic s Českem a 40 km od lázeňského města Duszniki-Zdrój. Vydejte se do této polské části Orlických hor a užijte si lyžování na mnoha kilometrech sjezdovek a výlety po okolní přírodě. V ceně balíčku jsou snídaně formou bufetu, večeře i neomezený vstup do wellness s bazénem, vířivkou a saunou.

O ubytování

Vital & SPA Resort Szarotka se nachází v malebném městečku Zieleniec na jihozápadě Polska. Velkou výhodou je poloha bezprostředně u hranic s Českem a zároveň přímo pod svahy jednoho z největších polských lyžařských středisek. Přijeďte si užít jedinečné mikroklima podobné alpskému, nekonečné možnosti sportovních aktivit i objevování krás polské strany Orlických hor.

Zieleniec je známý především jako vyhlášené středisko zimních sportů. Více než 23 km různorodých sjezdovek zde obsluhují 3 lanovky a 10 vleků. Toto kouzelné místo v Kladském údolí má ovšem co nabídnout i mimo lyžařskou sezónu. Jakmile roztaje sníh, stává se ze sjezdovek populární bikepark s 10 km upravených cyklistických tras všech úrovní obtížnosti.

Kladské údolí je navíc plné atraktivních výletních cílů, ke kterým vás zavede spousta turistických tras. Vydejte se prozkoumat Národní park Stolové hory (21 km), Bludné skály (22 km) nebo do nádherného historického města Kladsko (30 km), kterému se přezdívá „malá Praha“. K návštěvě lákají i zajímavá místa na české straně hranice, jako je například rozhledna Vrchmezí (2,5 km), vrch Šerlich (4,3 km) nebo oblíbená Masarykova chata (3,8 km).

Milovníky lázeňského odpočinku a architektury zajisté potěší, že v jihozápadním cípu Polska se nachází hned několik krásných lázeňských měst. Procházku po kolonádě či lázeňském parku si tak můžete vychutnat v lázních Duszniki-Zdrój (10 km), Polanica-Zdrój (16 km) nebo Kudowa-Zdrój (20 km).

Kde budete spát?

Pokoje Superior o rozloze 22–24 m² nabízejí komfortní ubytování pro 2 osoby a možnost 1 přistýlky. Součástí pokoje je vlastní koupelna a jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, trezorem, ledničkou, rádiem, rychlovarnou konvicí a fénem. Většina pokojů má balkon.

Pokoje Deluxe o rozloze 22–29 m² nabízejí elegantní ubytování pro 2 osoby a možnost 1 přistýlky. Součástí pokojů je vlastní koupelna a elektrický krb. K vybavení patří televize, WiFi připojení, rádio a fén. Většina pokojů má panoramatický výhled na hory.

Apartmán Superior je opravdu prostorný (40-47 m²) a skládá se ze dvoulůžkové ložnic a obývacího pokoje s gaučem, který poslouží jako přistýlka. Většina apartmánů má navíc balkon. V koupelně najdete sprchový kout či vanu. Samozřejmostí je WiFi, televize, rádio a fén.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace Szarotka láká na speciality polské i mezinárodní kuchyně a své chutě zde uspokojí i ti nejnáročnější zákazníci. Její součástí je terasa, kde si gastronomické zážitky, osvěžující koktejly či vynikající kávu můžete vychutnávat spolu s nádherným výhledem na hory. V létě na terase probíhají grilovací večery a další tematické akce.

Kde budete relaxovat?

Nerušený odpočinek na vás čeká v hotelové Aqua zóně vybavené rekreačním bazénem, vířivkou a saunami (finská a parní). K dokonalém relaxačnímu zážitku přispěje také to, že se během načerpávání nových sil můžete kochat výhledem do přírody. Součástí wellness je také Vital & Spa s pestrou nabídkou masáží, léčebných procedur a kosmetických ošetření.

Cestujete s dětmi?

Hotel je ideální pro rodinnou dovolenou. Na recepci vám ochotně zapůjčí vybavení jako postýlku, vaničku či přebalovací pult. Pro zábavu malých hostů je k dispozici venkovní hřiště s pískovištěm a atrakcemi a dětský koutek s mnoha hračkami, deskovými hrami a omalovánkami.

Během zimní sezóny je možné zajistit hlídání dětí a probíhají různé druhy zábavních programů, výtvarné kurzy a mini diskotéky pro nejmenší.

Vital & SPA Resort Szarotka ***

Vital & SPA Resort Szarotka ***

Zieleniec 72 , Zieleniec
Polsko

Provozuje společnost:
MWR SZAROTKA S.C. Ryszard Sobi Esiak i Magdalena Sobiesiak IČ: 020187709


+48 748 697 100

recepcja@szarotka.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 121 Zł/noc - mimo pokoje Deluxe
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Sjezdovka
100 m
Běžkování
100 m