Objevte krásy Slezských Beskyd při pobytu v Hotelu Elbrus Spa & Wellness ***, který leží v oblíbeném horském středisku Szczyrk jen 30 km od hranic s Českem. Čekají zde na vás pestré možnosti turistiky a zajímavé atrakce. O dostatek energie na každý den pobytu se postará vydatná bufetová polopenze i neomezený vstup do hotelového wellness.

O ubytování

Hotel Elbrus Spa & Wellness *** se nachází v oblíbeném horském středisku Szczyrk, které leží jen 30 km od českých hranic. Přijeďte do srdce Slezských Beskyd za odpočinkem v hotelovém wellness i pestrými možnostmi vyžití po celý rok.

Přímo před hotelem se můžete napojit na četné turistické trasy. Dovedou vás například na Skrzyczne (5 km), nejvýraznější horu ve Slezských Beskydech, z jejíhož vrcholu je překrásný výhled. Ke zdolání vybízí také další hory v okolí městečka, jako je například Mogura (5 km), Klimczok (5,5 km) nebo Szyndzielnia (7 km) s oblíbenou rozhlednou.

Centrem oblasti je město Bielsko Biala (18 km), které vás okouzlí pozdně barokní a klasicistní architekturou v podobě například Sulkowského hradu ze 14.století, katedrály sv. Mikuláše a soukenického domu z 18. století. Skvělým výletním cílem je historické město Żywiec (18 km) se starým a novým zámkem, krásnou katedrálou a středověkým náměstím Rynek. Zajímavým zážitkem je návštěva pivovarnického muzea a exkurze do pivovaru Browar Żywiec, který patří k nejznámějším polským výrobcům piva.

Szczyrk je jedním z největších lyžařských středisek v celém Polsku. Lyžařský areál Szczyrk Mountain Resort (1,8 km) nabízí moderní zázemí a široké sjezdovky o celkové délce 40 km. Velké oblibě se ovšem těší také ski areály v Ustrońi (30 km) a ve Wisłe (23 km). Ve Wisłe můžete navíc navštívit muzeum Beskyd nebo si užít vodní radovánky v aquaparku Tropikana.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Díky tomu, že je hotel jedním z nejvýše položených v Szczyrku, nabízí většina jeho pokojů překrásný výhled na panorama hor. Součástí vybavení je televize, WiFi připojení, rychlovarná konvice a fén.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci Kabardo si vychutnáte lahodné jídlo i krásný výhled na hory. Každé ráno zde na vás bude čekat bohatá bufetová snídaně připravená z těch nejkvalitnějších surovin. Na švédských stolech najdete vše od lehkých salátků přes teplé palačinky a toasty se slaninkou až po lahodnou kávu. Po nabitém dni pobytu se pak můžete těšit na jeho dokonalé zakončení při večeři ve formě bufetu, kdy si opět budete moci dopřát, co jen hrdlo ráčí.

Perfektním místem pro příjemný závěr dne je hotelový bar s knihovnou. Záleží jen na vás, zda si během chladnějších večerů dopřejete vynikající svařené víno, točené pivo nebo svůj oblíbený koktejl připravený zkušenými barmany.

Kde budete relaxovat?

Pokud toužíte zapomenout na každodenní povinnosti, není nic jednoduššího než zamířit do hotelového Armaczi SPA. Zde můžete odpočívat u rekreačního bazénu, v jeho vířivé části nebo se prohřát v saunovém světě s finskou, parní a bylinnou saunou. Případně je možné si den zpříjemnit některou z masáží a relaxačních procedur.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se postará venkovní hřiště, které je k dispozici v létě. Dále je tu vnitřní herna s mnoha hračkami otevřená ve vybraných dnech.

Hotel Elbrus Spa & Wellness ***

Hotel Elbrus Spa & Wellness ***

Słoneczna 8 , Szczyrk
Polsko

Provozuje společnost:
ABIS Spółką z ograniczoną odpowiedzialnościa IČ: 152077795


tel:+48 33 826 13 00

recepcja@hotel-elbrus.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
15 km
Sjezdovka
1,8 km
Běžkování
1,7 km

Tipy na výlet

Město Bílsko-Bělá

Město Bílsko-BěláTip na výlet

Jedno z nejznámějších míst polské kinematografie vzniklo spojením dvou menších městeček Bielska a Biala. Dnes je pomyslně rozděluje už jen protékající řeka. Oba městské břehy se pyšní krásnými historickými uličkami, díky kterým si město vysloužilo přezdívku "Malá Vídeň". Za návštěvu rozhodně stojí dnes nejatraktivnější kout města - Rýnek - který je přímo posetý nevšedními kavárničkami v historických budovách. Ulicí vede Císařská cesta, v jejímž středu stojí socha boha Neptuna. Při procházení se okolo architektonických památek se zastavte u sochy kreslených bratrů Bolka a Lolka. Bielsko-Biała je totiž jejich "rodištěm". Pokud nejste velcí puritáni, dopřejte si doušek silné kávy v té asi nejsmělejší kavárně v Polsku - místní feministický podnik rozhodne poznáte podle provokativního názvu.

Více informací
Polské Beskydy
Polské Beskydy
Město Ustroń
Město Ustroń
Aquapark Tropikana ve Wisłe
Aquapark Tropikana ve Wisłe