Město Sklářská Poruba leží v polské části Krkonoš, a to jen 9 km od hranice s Českem. Vydejte se poznat i druhou stranu těchto vyhlášených hor a užijte si pobyt ve zbrusu novém hotelu, který slavnostně otevřel tento rok. Kromě luxusních pokojů se těšte na snídaně formou bufetu, servírované snídaně a vstup do wellness centra s bazénem, vířivkami, saunou a fitness centrem. Děti zase nadchne moderní herna.

O ubytování

Mercure Szklarska Poręba **** se nachází v srdci oblíbeného turistického střediska Sklářská Poruba (Szklarska Poręba). Přijeďte si odpočinout od každodenního shonu do příjemného prostředí plného zeleně a zároveň objevit krásy polských Krkonoš.

Pobyt ve Sklářské Porubě si můžete zpestřit návštěvou muzea mineralogie (1 km), Krkonošského centra ekologického vzdělávání, sklárny Leśna Huta (2 km), Dinoparku (4 km) či zábavního parku Esplanada. Dominantou města je socha Ducha hor (1,2 km) vévodící stejnojmennému parku. V nedaleké Jelení Hoře zase lákají termální lázně a aquapark Termy Cieplickie (15 km).

Okolní kopcovitá krajina s hustými lesy je ideální pro relaxaci v přírodě. Po značených turistických stezkách si můžete udělat výlet například k vodopádu Szklarka (3 km), k vodopádu Kamieńczyka (4 km) nebo k impozantnímu skalnímu útvaru Krkavčí skály (2 km). Za krásnými výhledy na Krkonoše vyrazte na vyhlídku Złoty Widok (4 km).

Pokud se řadíte mezi milovníky zimních sportů, je pro vás Sklářská Poruba ideální destinací. Zdejší Ski Arena Szrenica je totiž největší lyžařské středisko na polské straně Krkonoš a Jizerských hor. Najdete zde 5 sjezdovek různých stupňů obtížnosti s celkovou délkou cca 20 km. Vyzkoušet můžete také nedaleký ski areál Karcpacz (30 km) a do českého Harrachova (18 km) trvá cesta autem do 20 minut. Zdejší vyhlášené běžkařské trasy o celkové délce kolem 100 km uspokojí jak závodníky, tak i amatérské vyznavače bílé stopy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je WiFi připojení, klimatizace, televize, telefon, trezor, lednička, rychlovarná konvice a fén.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci si každé ráno pochutnáte na vydatné snídani ve formě bufetu. Večer se zde podávají servírované večeře.

Kde budete relaxovat?

v hotelovém wellness & spa rychle zapomenete na starosti všedních dnů. Jeho součástí je vnitřní vyhřívaný bazén, vnitřní a venkovní vířivka a sauna. Sportovní nadšence potěší moderní fitness.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je zde dětský koutek se spoustou her a zábavy.

Mercure Szklarska Poręba ****

Mercure Szklarska Poręba ****

Okrzei 17 , Szklarska Poręba
Polsko

Provozuje společnost:
Orkan Real Estate Sp. z o.o. Sp.k. IČ: 380574867


+48 75 303 10 00

HB844@accor.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 70 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 35 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Restaurace
Kolárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0 m
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1,5 km
Sjezdovka
0,5 km